lv
kvGYoI5jtmCI75hnz3QtJciVe0yGb61evNPoZWD9
1322425

Rūdīts Aļaskas ziemā – vārtsargs Grigals ceļā uz NHL

Rūdīts Aļaskas ziemā – vārtsargs Grigals ceļā uz NHL
ASV universitātē nopelnītu maģistra grādu finansēs un biznesa vadībā šajā vasarā saņems viens no Latvijas labākajiem hokeja vārtsargiem Gustavs Grigals. Tādējādi viņš turpinās ģimenes tradīciju, kurā katrs ieguvis vismaz šī līmeņa izglītību. Tomēr par darbu birojā vārtsargs vēl nedomā. Vispirms jāiekaro profesionālais hokejs un jāpiepilda sapnis par Nacionālo hokeja līgu (NHL).
Aicina bez maksas pārbaudīt miega kvalitāti

Atzīmējot martu kā nacionālo miega mēnesi, Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PKUS) sadarbībā ar Rīgas Austrumu klīnisko universitātes slimnīcu (RAKUS) un Bērnu Klīnisko universitātes slimnīcu (BKUS) aicina ikvienu uz Miega dienai veltītu ...

Novaturas pērn strādājis ar 221 000 zaudējumiem

Lietuvas tūroperatora "Novaturas" grupa, kurā ietilpst arī Latvijas uzņēmums SIA "Novatours", pagājušajā gadā strādājis ar 221 000 eiro zaudējumiem pretēji 909 000 eiro peļņai 2021.gadā, liecina pārskats, kuru uzņēmums iesniedzis Viļņas biržai.

Grupas a...

Notiks Zemnieku saeimas kongress

3.martā notiks biedrības "Zemnieku saeima" kongress, kurā organizācijas biedri tiks iepazīstināti ar 2022.gada rezultātiem un šī gada prioritātēm, liecina biedrības publicētā informācija.

Tāpat "Zemnieku saeima" informē, ka kongresa laikā notiks arī val...



Komentāri