lv
UIUCZvpYuYS45CF1tcq9TeoWHYOH0vSwkPps24mU
1320998

Notiks Zemnieku saeimas kongress

Notiks Zemnieku saeimas kongress

3.martā notiks biedrības "Zemnieku saeima" kongress, kurā organizācijas biedri tiks iepazīstināti ar 2022.gada rezultātiem un šī gada prioritātēm, liecina biedrības publicētā informācija.

Tāpat "Zemnieku saeima" informē, ka kongresa laikā notiks arī valdes un valdes priekšsēdētāja vēlēšanas.

Vienlaikus kongresā paredzētas divas diskusijas "Zaļais kurss - kurp tas mūs ved?" un "Liellopi Latvijas pļavās".

Pirmajā diskusijā par zaļo kursu piedalīsies Zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS), Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS), Klimata un enerģētikas ministrijas parlamentārais sekretārs Kārlis Šadurskis (JV), kā arī "Zemnieku saeimas" valdes priekšsēdētājs Juris Lazdiņš.

Savukārt otrajā diskusijā piedalīsies "Baltic Studies Centre" pētnieks Miķelis Grīviņš, SIA "Mikaitas" pārstāve Aija Šneidere, Latvijas dabas fonda Pļavas produkta zīmola vadītāja Inga Muižniece un "Zemnieku saeimas" lopkopības eksperts un Gaļas liellopu audzētāju biedrības valdes priekšsēdētājs Raimonds Jakovickis.

Pasākums notiks plkst.10.00 Bulduru tehnikumā.

"Zemnieku saeima" ir 1999.gadā dibināta nevalstiskā organizācija, kuras biedri ir Latvijas lauksaimniecības un dārzkopības produkcijas audzētāji un ražotāji. Organizācijas mērķis ir aizstāvēt Latvijas lauksaimnieku intereses un stiprināt Latvijas lauksaimnieku konkurētspēju.

Eksperti iepazīstinās ar rekomendācijām vēža pacientu aprūpes uzlabošanā

Martā Latvijas Universitātē (LU) notiks konference, kurā Latvijas veselības nozares speciālistiem, politiķiem, ierēdņiem un pacientu organizācijām vēža aprūpes koordinācijas un skrīninga uzlabošanas projekta starptautiskie eksperti prezentēs rekomendāc...

Merzļikins atbrīvojies no stresa: lasīju grāmatu, kliedzu okeānā, piedzēros
Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins nupat aizvadīto pārtraukumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izmantojis lietderīgi un centies atbrīvoties no stresa, ko radījusi šī neveiksmīgā sezona. Viņš dažu dienu atvaļinājumā izmantojis dažādas meto...
Nedaudz pieaudzis Covid-19 pacientu skaits Latvijas slimnīcās

Latvijas slimnīcās patlaban ārstējas kopumā 145 Covid-19 pacienti, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Salīdzinoši pirmdienā pirms nedēļas Latvijas slimnīcās ārstējas 139 Covid-19 pacienti.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas s...



Komentāri