lv
5x6cJEhukKXrZU2C1MFWcJy2kneTlgPkxVgCup5w
1305360

Liepiņam ceturtā vieta AAE velobrauciena piektajā posmā

Liepiņam ceturtā vieta AAE velobrauciena piektajā posmā

Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš piektdien ieņēma ceturto vietu Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) velobrauciena (UCI kat. 2.UWT) piektajā posmā.

AAE tūres 170 kilometrus garais piektais posms norisinājās līdzenumā.

Finiša spurtā uzvaru izcīnīja nīderlandietis Dilans Grūnevēgens no "Jayco AlUla" komandas, kurš finišēja pēc trim stundām 57 minūtēm un septiņām sekundēm.

Viņš apsteidza kolumbieti Fernando Gaviriju no "Movistar" komandas un īru Semu Benetu ("BORA - hansgrohe"), bet tūlīt aiz viņiem ar tādu pašu laiku kā uzvarētājam finišēja Liepiņš.

AAE velobrauciens septiņu posmu garumā beigsies svētdien. Pieci no šiem etapiem ir piemēroti sprinteriem, tajā skaitā arī Liepiņam, kurš pērn šajā tūrē pirmajos divos posmos izcīnīja piekto un septīto vietu, bet aizpērn pirmajā posmā bija ceturtais.

Jauns iestudējums Nacionālajā teātrī - Ričards. Nekā personīga

Latvijas Nacionālajā teātrī 16.martā plkst.19 pirmizrādi piedzīvos iestudējums "Ričards. Nekā personīga" teātra mākslinieciskā vadītāja Elmāra Seņkova režijā, informē teātris.

Režisors atzīmē, ka šajā reizē viņu interesē ar divu cilvēku attiecību modeli...

Pie Krievijas vēstniecībai cilvēki aplūkotu ukraiņu iznīcināto okupantu tanku

No 24. februāra līdz 26. martam Kronvalda parkā iepretim Krievijas vēstniecībai Latvijā ir aplūkojams Ukrainas bruņoto spēku iznīcināts Krievijas okupantu tanks “T-72B”. Cilvēki jau pulcējas un apskata to.

Tanku 2022. gada 31. martā cīņas laikā iznīcin...

Kā karš Ukrainā izmainīja Latvijas sabiedrību un politiku
Žurnāliste Alina Lastovska pievēršas izmaiņām Latvijas sabiedrībā un politikā, kā arī dažādām likumdošanas iniciatīvām, kuras veicināja Krievijas iebrukums Ukrainā. Sarunā piedalās Valsts prezidents Egils Levits, aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (N...


Komentāri