lv
T4Lzthc1ED5b7j8su74QAFNiz0kHET1OjdE2XRj8
1298079

Daudzviet Latgalē un Vidzemē gaisa temperatūra noslīdējusi zem -20 grādiem

Daudzviet Latgalē un Vidzemē gaisa temperatūra noslīdējusi zem -20 grādiem

Ceturtdienas rītā daudzviet Latgalē un Vidzemē gaisa temperatūra ir -20..-24 grādi, un šis ir aukstākais rīts Latvijā šoziem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Minimālā gaisa temperatūra līdz plkst.5 bija no -4,6 grādiem Rucavā līdz -23,7 grādiem Zosēnos un Zilupē. Lielākajā daļā Kurzemes un Zemgales gaisa temperatūra nav noslīdējusi zem -10 grādiem, savukārt visā Latgalē un daudzviet Vidzemē tā ir -18..-24 grādi.

Iepriekšējā zemākā gaisa temperatūra šajā ziemā bija -22..-23 grādi decembrī, savukārt 23.februāra aukstuma rekords ir -32 grādi 2007.gadā Zosēnos.

Mākoņu Latvijā ir maz, Kurzemē to kļuvis vairāk. Nav nokrišņu. Pūš lēns dienvidu vējš.

Biezākā sniega sega novērojumu stacijās - 26 centimetri Priekuļos, 36 centimetri Alūksnē un Dagdā.

Rīgā gaisa temperatūra ir -8 grādi pilsētas centrā un Daugavgrīvā, kā arī -11 grādi starptautiskajā lidostā. Pūš dienvidu vējš trīs metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,0 grāda Liepājā līdz -7,9 grādiem Rēzeknē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 22.februārī bija +24 grādi Spānijas dienvidaustrumos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -31 grāds Somijas austrumos un Krievijā.

Budžeta projektu vairs nekoriģēsim - Dzintars

Valdošajā koalīcijā ir vienošanās uz gala lasījumu budžeta projektu vairs nekoriģēt, šorīt LTV "Rīta panorāmā" sacīja "Nacionālās apvienības" līderis Raivis Dzintars.

"Neuzskatām budžetu ne tuvu par ideālu, bet tas ir labākais, par ko koalīcijas partija...

Rēzeknes domē lems par pilsētas mēra Bartaševiča atbrīvošanu no amata

Šodien plkst.15 Rēzeknes pilsētas domes sēdē pēc 16 citiem dienaskārtības jautājumiem deputāti lems arī par domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča atbrīvošanu no amata, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pieprasījumu, lai domes sēdē sarīkotu balsoj...

Plešs ievēlēts par 'Latvijas attīstībai' ģenerālsekretāru
Trešdien, 22. februārī, partijas "Latvijas attīstībai" (LA) valde pieņēma lēmumu par partijas jauno ģenerālsekretāru apstiprināt partijas līdzdibinātāju, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru un 13. Saeimas deputātu Artūru Tomu Pl...


Komentāri