lv
3mle6mfVv7U70Cb4lYegZ96Rtf91xqrLKNR38Q48
1296701

Dēļ papildus izvērtējuma! Latvijas gāze pārceļ pārskata publicēšanas datumu

Dēļ papildus izvērtējuma! Latvijas gāze pārceļ pārskata publicēšanas datumu

AS "Latvijas gāze" koncerna nerevidēto konsolidēto finanšu pārskatu publicēšanas datumu pārceļ uz 3.martu, liecina paziņojums biržai "Nasdaq Riga".

Iepriekš finanšu pārskatu bija plānots publicēt 24.februārī.

"Latvijas gāze" informē, ka saistībā ar Eiropas Savienības ilgtspējas regulējuma prasību piemērojamību investīciju un ziņošanas jomās, ir nepieciešams veikt papildus izvērtējuma procedūras, kas prasa attiecīgu laika resursu neauditēto "Latvijas gāzes" koncerna nerevidēto konsolidēto saīsināto finanšu pārskatu par 2022.gadu sagatavošanā.

Jau ziņots, ka "Latvijas gāze" koncerna neto apgrozījums pērn deviņos mēnešos bija 580,268 miljoni eiro, kas ir 2,1 reizi lielāks nekā attiecīgajā periodā pērn, bet koncerna neto peļņa sasniedza 96,578 miljonus eiro pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas gāzes" lielākie akcionāri ir Krievijas "Gazprom" (34%), fonds "Marguerite Gas II.S.a.r.l." (28,97%), Vācijas kompānija "Uniper Ruhrgas International GmbH" (18,26%) un SIA "Itera Latvija (16%).

Šēnberga simtgadei veltītu ekspozīciju tiks atklāta Bulduros

Bulduru Izstāžu namā atklās ekspozīciju "Atrakcija. Pils. Daile. Arhitektam Edgaram Šēnbergam 100", informēja Jūrmalas muzeja pārstāve Astra Šēnberga.

Pieminot ievērojamo modernās kustības arhitektu Edgaru Šēnbergu (1923 - 2016) viņa 100.dzimšanas dienā...

Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās Latviju pārstāvēs trīs sportisti

Šī gada Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās Latviju pārstāvēs trīs sportisti - Gunta Vaičule, Agate Caune un Iļja Petrušenko, trešdien ziņo Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Eiropas čempionāts no 2.līdz 5.martam norisināsies Turcijas lielāka...

Šteinbuka: Latvijā produktivitāte joprojām ir 60% no ES vidējās

Latvijā produktivitātes pieauguma dinamika ir straujāka nekā Eiropas Savienības (ES) vidējās, tomēr produktivitāte joprojām ir 60% no ES vidējās, trešdien "Latvijas produktivitātes ziņojuma 2022" prezentācijā sacīja Latvijas Universitātes Produktivitāt...



Komentāri