lv
9NVD90hapAjEMOFf6NsES3x7lIEOpnQHcB6eDrd5
1290277

Līdzjutēji var iegādāties biļetes uz Latvijas futbola izlases maču Īrijā

Līdzjutēji var iegādāties biļetes uz Latvijas futbola izlases maču Īrijā

No pirmdienas tirdzniecībā pieejamas biļetes uz Latvijas vīriešu futbola izlases pārbaudes maču Dublinā ar vietējo Īrijas valstsvienību, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Spēle Dublinā, "Aviva Stadium" arēnā notiks 22.martā plkst.21.45 un vienas biļetes cena sektorā, kas atvēlēts Latvijas izlases līdzjutējiem, ir 35 eiro.

Biļetes var iegādāties "ticketmaster.ie" platformā - https://www.ticketmaster.ie/event/18005E379CC63E97?did=away.

Latvijas izlasei šī būs vienīgā pārbaudes spēle, pirms 2024.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra.

EČ kvalifikāciju Latvijas izlase uzsāks 28.martā, kad viesos Kārdifā tiksies ar Velsas futbolistiem.

2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Latvija tika ielozēta piecu komandu grupā kopā ar Horvātiju, Velsu, Armēniju un Turciju. Nonākšana piecu komandu grupā nozīmē, ka divreiz gadā izlašu spēļu logos ir tikai pa vienai spēlei. Līdz ar to spēļu kalendārā atbrīvojās divas vietas pārbaudes mačiem. Pirmā opcija bija martā, otra - novembrī.

Līdz šim Latvijas un Īrijas valstsvienības samērojušas spēkus piecreiz, visās no tām uzvaru svinot "saliniekiem". Summā vārtu starpība abu izlašu savstarpējos mačos ir 1:14.

Pagājušajā gadā Īrija UEFA Nāciju B līgā ieņēma trešo vietu grupā ar Skotiju, Ukrainu un Armēniju, kā arī aizvadīja četras pārbaudes spēles: 2:2 pret Beļģiju, 1:0 pret Lietuvu un Maltu, kā arī 1:2 pret Norvēģiju. Lielajos pasaules futbola forumos Īrija viesojusies vairākkārt. FIFA Pasaules kausa finālturnīrā īri pēdējoreiz piedalījās 2002.gadā, bet Eiropas čempionātu finālturnīrā - 2016.gadā.

Izsolīs namu Audēju ielā ar 1,395 miljonu eiro sākumcenu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) ar 1,395 miljonu eiro sākumcenu elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli atkārtoti piedāvās iegādāties namu Audēju ielā 7, Vecrīgā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Nams uz Audēju un Vecp...

Kalvītis: Sācies Gaso pārdošanas process; varētu noslēgties gada vidū

AS "Latvijas gāze" ir sākusi tai piederošā gāzes sadales sistēmas operatora AS "Gaso" pārdošanas procesu, LETA pastāstīja "Latvijas gāzes" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Viņš skaidroja, ka atbilstoši spēkā esošajam regulējumam "Gaso" nevar pārva...

Ģenerālprokurors Stukāns asi kritizē Latvijas izglītības sistēmu. Par ko?

Prokuroru amatu pretendenti pārbaudījumos demonstrē zemu zināšanu līmeni, kas liek domāt, ka Latvijā izglītības sistēma degradējas, šādu vērtējumu otrdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā pauda ģenerālprokurors Juris St...



Komentāri