lv
wPZoNxG3Cml73Vvwd7VC6GHZNfFiw6MvNjcegSHO
1285439

Pārdošanā nonāk hokeja PČ biļetes jaunās cenu kategorijās. Cik maksā lētākās?

Pārdošanā nonāk hokeja PČ biļetes jaunās cenu kategorijās. Cik maksā lētākās?

No pirmdienas, 20.februāra, iespējams iegādāties biļetes uz maijā Rīgā plānotajām pasaules hokeja čempionāta spēlēm iepriekš neizsludinātajās cenu kategorijās un "Arēna Rīga" sektoros, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Pašreizējā pasaules čempionāta sagatavošanas posmā tehniskie un organizatoriskie risinājumi ļauj piedāvāt tirdzniecībai papildu sēdvietas.

Šobrīd tirdzniecībā būs pieejamas biļetes "Arēna Rīga" 301.sektorā un visās atlikušajās 401., 402., 403., un 404.sektora sēdvietās, tāpat arī 104.sektorā, kas līdz šim bija rezervēts organizatoriskajām vajadzībām.

Tirdzniecībā nonākot papildu sēdvietu skaitam, orgkomiteja Rīgā radusi iespēju pārskatīt biļešu cenas 201., 202., 203., un 204.sektorā, kā rezultātā lētākās biļetes maksās 29 eiro.

Biļetes uz atsevišķām spēlēm Rīgā varēs iegādāties līdz pat turnīra beigām B apakšgrupā un diviem ceturtdaļfināliem.

Biļetes uz A apakšgrupas spēlēm Tamperē jau šobrīd ir pārdošanā.

Pasaules čempionāts hokejā, kuru kopīgi rīkos Tampere Somijā un Rīga Latvijā, norisināsies no 2023.gada 12. līdz 28.maijam.

Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ aprīlī Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) atņēma Krievijai tiesības rīkot 2023.gada pasaules hokeja čempionātu Sanktpēterburgā, un vēlāk tika apstiprināts, ka čempionātu rīkos Rīga un Somijas pilsēta Tampere.

Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

Izdos pastmarku par godu Endzelīna 150. jubilejai

AS "Latvijas pasts" trešdien, 22.februārī, izdos pastmarku un aploksni par godu valodnieka Jāņa Endzelīna 150. jubilejai, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Pastmarkas nominālvērtība ir 1,83 eiro, un tā paredzēta trešās grupas valstu sūtījumu apmaksa...

TV3 atgriežas šovs «Tēta nedienas»

27. februārī pirmdienās plkst. 21.45 pie TV3 skatītājiem dosies iemīļotais šovs “Tēta nedienas”. Katru pirmdienu vienpadsmit nedēļu garumā skatītāji varēs iepazīt kādu Latvijas ģimeni, kurā tradicionāli rūpes par mājas soli un bērniem gulstas uz mammas...

Ziema atgriežas? Sinoptiķi paredz temperatūras noslīdēšanu pat līdz -20 grādiem

Tuvākajās diennaktīs Latvijā ieplūdīs aukstāks gaiss - nedēļas vidū termometra stabiņš vietām valsts austrumos var noslīdēt zem -20 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Otrdien nokrišņu kļūs mazāk, vēl daudzviet snigs, naktī gaidāms arī neliels lietus un brāzma...



Komentāri