lv
RYZRSXwiydkfCL8NpN92KRChincxlv8KtrAoY9Cb
1284480

Merzļikins atvairītia 22 metienus, bet Blue Jackets zaudē papildlaikā (+VIDEO)

Merzļikins atvairītia 22 metienus, bet Blue Jackets zaudē papildlaikā (+VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā tika galā ar 22 pretinieku metieniem, tomēr viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" vienība izbraukumā papildlaikā piekāpās Arizonas "Coyotes" komandai.

"Coyotes" savā laukumā bija pārāki ar 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0), tiekot pie punktiem jau devītajā mačā pēc kārtas.

Mājiniekus mača 15.minūtē vadībā izvirzīja Treviss Boids, bet divas minūtes vēlāk Niks Šmalcs panāca jau 2:0. Pateicoties Būna Dženera un Patrika Laines gūtajiem vārtiem "Blue Jackets" līdz pamatlaika beigām atspēlējās, tomēr papildlaikā izgājienā divi pret viens ar spēcīgu metienu Latvijas vārtsargu pārspēja Barets Heitons.

Merzļikins šosezon 24 spēlēs izcīnījis sešas uzvaras, atvairījis 87,3% metienu un vidēji ik spēlē savos vārtos ielaidis 4,21 ripu.

Kolumbusas vienība ar 41 izcīnīto punktu 57 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas pēdējā, 16.vietā, bet "Coyotes" ar 49 punktiem ir 12.pozīcijā Rietumu konferencē.

Nākamo maču "Blue Jackets" aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņēms Minesotas "Wild" hokejistus.

Nedēļas laikā - 106 321 eiro. Latvija sūta palīdzības kravu Turcijā cietušajiem

Šodien tiks nodota nākamā humānās palīdzības krava ar vēl 22 pārvietojamām tualetēm un sabiedrības ziedojumiem Turcijas zemestrīcē cietušajiem, informēja "Ziedot.lv" Komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Aptuveni nedēļas laikā Latvijas iedzīvotāji un uzņēm...

LaTS boss: Mazajos veikalos taras vākšanai būtu jābūt brīvprātīgai

Latvijā mazajos veikalos taras vākšanai būtu jābūt brīvprātīgai, sacīja SIA "Latvijas tirgotāju savienība" ("LaTS") valdes priekšsēdētājs Raimonds Okmanis.

Viņš norādīja, ka pašreizējais regulējums paredz, ka veikaliem, kuru platība pārsniedz 60 kvadrāt...

Uz austrumiem no Rīgas braukšanas apstākļi apgrūtināti pa visiem ceļiem

Šorīt braukšanas apstākļi pa Latvijas ceļiem ir krasi pretēji valsts rietumu un austrumu daļā - uz austrumiem no Rīgas visi lielo ceļu posmi ir apledojuši vai sniegoti, bet uz rietumiem no galvaspilsētas braukšanas apstākļi pagaidām ir apmierinoši, lie...



Komentāri