lv
MBEPwRDrwP8bWhvYPu6m0LGzuTUhIyIQ1Z7BrhHQ
1282558

Nickelodeon balvai Latvijas mīļākais influenceris nominēti 4 satura veidotāji

Nickelodeon balvai Latvijas mīļākais influenceris nominēti 4 satura veidotāji

Bērnu izklaides zīmola "Nickelodeon" balvai "Latvijas mīļākais influenceris" nominēti četri satura veidotāji, informēja "TV3 Group Latvia" komunikācijas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Viņš norāda, ka ikgadējai "Kids’ Choice Awards" apbalvošanas ceremonijai uz uzvaru nominācijā "Latvijas mīļākais influenceris" pretendēs Elīna Pakalne, Kristaps Graufelds jeb Jorets, Adriana Miglāne Sondore un Lauris Zalāns.

Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 4.martā Losandželosā, un tajā tiks godināti pagājušā gada spilgtākie notikumi un personības televīzijā, mūzikā, sportā un citās kategorijās.

Līdzās pasaules līmeņa slavenībām "Nickelodeon Kids’ Choice Awards" pasniedz apbalvojumus arī influenceriem, kas popularitāti guvuši savā valstī vai reģionā. Latvijā par uzvaru nominācijā "Latvijas mīļākais influenceris" sacentīsies četri kandidāti, par kuriem var nobalsot ceremonijas mājaslapā.

"Nickelodeon" ir daļa no "Paramount" globālā multimediju izklaides zīmolu portfeļa.

Seminārā diskutēs par inovācijām mūsdienu pirmsskolas pedagoģiskajā procesā

Latvijas universitātes (LU) Cēsu filiāle 22.februārī rīkos semināru "Inovācija un improvizācija kā mūsdienu pirmsskolas pedagoga prasme", kur filiāles absolventi un mācībspēki dalīsies ar atziņām par inovāciju un improvizāciju izmantošanu pedagoģiskajā...

VEF Rīga basketbolisti otro reizi pēc kārtas triumfē Latvijas kausā

"VEF Rīga" basketbolisti svētdien Liepājā izcīnīja uzvaru Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas finālā.

"VEF Rīga" ar rezultātu 87:66 (24:12, 16:23, 27:20, 20:11) pārspēja "Liepāju", izcīnot Latvijas kausu otro gadu pēc kārtas.

Pirmajā ceturtdaļā r...

RTAB fiktīvi nodarbināto lietā KNAB lūdz apsūdzēt ari Mielavu; pats nekomentē

Nepilnus četrus gadus pēc nodibinājuma "Rīgas Tūrisma attīstības birojs" (RTAB) vadības, toreizējo Rīgas domnieku Vitas Jermolovičas (GKR) un Maksima Tolstoja ("Saskaņa") aizturēšanas, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdz abus apsūdz...



Komentāri