lv
jmGMYe6akSzscSuPxkR1HkqToxKrH0PTAJIS8uM5
1282557

Seminārā diskutēs par inovācijām mūsdienu pirmsskolas pedagoģiskajā procesā

Seminārā diskutēs par inovācijām mūsdienu pirmsskolas pedagoģiskajā procesā

Latvijas universitātes (LU) Cēsu filiāle 22.februārī rīkos semināru "Inovācija un improvizācija kā mūsdienu pirmsskolas pedagoga prasme", kur filiāles absolventi un mācībspēki dalīsies ar atziņām par inovāciju un improvizāciju izmantošanu pedagoģiskajā procesā pirmsskolā, informēja LU Reģionālā centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Tumulkāne.

Seminārs norisināsies Vidzemes plānošanas reģiona organizētās Vidzemes Inovācijas nedēļas ietvaros. Semināra tiešraidi varēs vērot LU Cēsu filiāles "Facebook" kontā plkst.12.

Pirmsskolas izglītības iestādes "Patnis" direktore Inguna Vārtiņa seminārā dalīsies pieredzē par privātskolas pedagogu ikdienu un inovatīvo darbu. LU pasniedzēja un Carnikavas Pirmsskolas izglītības iestādes "Riekstiņš" metodiķe Ilze Galeniece atklās inovāciju un improvizācijas izmantošanu pedagoģiskajā procesā pirmsskolā.

Savukārt mūzikas skolotāja Inese Zariņa stāstīs un rādīs, kā ikdienā dažādot mācību procesu ar vienkāršiem, bet neordināriem paņēmieniem, bet pirmsskolas skolotāja Tatjana Piļecka prezentēs savu pieredzi sadarbībā ar vecākiem Ziemassvētku gaidīšanas laikā.

VEF Rīga basketbolisti otro reizi pēc kārtas triumfē Latvijas kausā

"VEF Rīga" basketbolisti svētdien Liepājā izcīnīja uzvaru Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas finālā.

"VEF Rīga" ar rezultātu 87:66 (24:12, 16:23, 27:20, 20:11) pārspēja "Liepāju", izcīnot Latvijas kausu otro gadu pēc kārtas.

Pirmajā ceturtdaļā r...

RTAB fiktīvi nodarbināto lietā KNAB lūdz apsūdzēt ari Mielavu; pats nekomentē

Nepilnus četrus gadus pēc nodibinājuma "Rīgas Tūrisma attīstības birojs" (RTAB) vadības, toreizējo Rīgas domnieku Vitas Jermolovičas (GKR) un Maksima Tolstoja ("Saskaņa") aizturēšanas, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdz abus apsūdz...

Anulēta apraides atļauja bērnu un jauniešu programmai Lolo Baltic

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) anulējusi apraides atļauju bērnu un jauniešu programmai "Lolo Baltic", liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publiskotā informācija.

Apraides atļauja anulēta pēc programmas īpašnieka ...



Komentāri