lv
FZamo9Q8RyhJdGIhmoaTENRZsp5BRjcfb8J1dvZT
1279639

Ārlietu ministrs aicina Japānu turpināt veikt investīcijas Latvijā

Ārlietu ministrs aicina Japānu turpināt veikt investīcijas Latvijā

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) sestdien tikās ar Japānas ārlietu ministru Jošimasu Hajaši, tikšanās laikā Rinkēvičs aicināja Japānu turpināt veikt investīcijas Latvijā, informēja Ārlietu ministrijā.

"Esam ieinteresēti turpināt augstāko amatpersonu vizīšu apmaiņu, padziļināt militāro sadarbību, sadarbību stratēģiskās komunikācijas jomā, kā arī aicinām Japānu turpināt veikt investīcijas Latvijā, īpaši enerģētikas, infrastruktūras un augsto tehnoloģiju jomā," tikšanās laikā norādīja Rinkēvičs.

Ārlietu ministrs arī pateicās par stingro Japānas atbalstu Ukrainai, tai skaitā, pievienojoties prasībai Starptautiskajā Krimināltiesā par kara noziegumu izmeklēšanu Ukrainā.

Ministrs norādīja, ka ir svarīgi turpināt sadarbību starptautiskajās organizācijās, lai atbalstītu Ukrainu un nodrošinātu, ka Krievija tiek saukta pie atbildības par agresiju pret Ukrainu.

Tāpat Rinkēvičs uzklausīja Japānas ārlietu ministra vērtējumu par situāciju Indijas un Klusā okeāna reģionā un atzinīgi novērtēja jauno Japānas Nacionālās drošības stratēģiju.

Latvijas telpu futbola izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Izraēlai

Latvijas vīriešu telpu futbola izlase sestdien Salaspilī pārbaudes spēlē piekāpās Izraēlai, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvija mājinieku lomā ar rezultātu 2:5 (0:2) atzina Izraēlas pārākumu.

Pretinieki pirmajā puslaikā ieguva divu vārtu pā...

Marka Rotko mākslas centrā notiks diskusija par radošās domas brīvību

Daugavpilī Marka Rotko mākslas centrā šodien notiks diskusija par radošās domas brīvības iespējām un robežām, informēja centra pārstāve Inita Paegle.

Kultūras ministrija sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldību un Daugavpils Marka Rotko mākslas cent...

Rastorgujevs pasaules čempionātu biatlonā noslēgs ar sacensībām ar kopēju startu

Andrejs Rastorgujevs šodien Oberhofā pasaules čempionātu biatlonā noslēgs ar startu 15 kilometru distancē ar kopēju startu.

Sacensību sākums paredzēts plkst.13.30 pēc Latvijas laika, tiešraidi translējot Latvijas Televīzijas 7.kanālam (LTV7).

Rastorguje...



Komentāri