lv
x1KpDv39SZFx2Ny4JansDVMJaVranQK9C7HoBVzc
1279217

Latvijas telpu futbola izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Izraēlai

Latvijas telpu futbola izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Izraēlai

Latvijas vīriešu telpu futbola izlase sestdien Salaspilī pārbaudes spēlē piekāpās Izraēlai, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Latvija mājinieku lomā ar rezultātu 2:5 (0:2) atzina Izraēlas pārākumu.

Pretinieki pirmajā puslaikā ieguva divu vārtu pārsvaru, bet otrā puslaika ievadā Izraēlas telpu futbolisti izmantoja Latvijas izlases kļūdu un vēl vairāk nostiprināja pārsvaru (3:0).

Neilgi pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem precīzs bija Latvijas izlases kapteinis Germans Matjušenko, izmantojot Matīsa Babra piespēli uz vārtu tālo stabu.

Jau nākamajā uzbrukumā viesu komandu glāba vien vārtu konstrukcija, bet vēl pēc brīža iespēju gūt vārtus neizmantoja Babris. Arī turpinājumā Latvijai bija vairākas iespējas atspēlēties, tomēr labāku momentu realizāciju nodemonstrēja viesi, četras minūtes pirms spēles beigām atjaunojot trīs vārtu pārsvaru.

Cenšoties atjaunot intrigu un aktīvi uzbrūkot, Latvijas izlase savos vārtos bumbu ielaida arī piekto reizi, bet pēdējā minūtē precīzs bija Oskars Ikstens.

Svētdien abas komandas tiksies vēl vienu reizi.

Novembrī Latvijas izlase piedalījās pārbaudes turnīrā Horvātijā, spēlējot neizšķirti ar Grenlandi (1:1) un Ungāriju (3:3), bet decembrī divreiz zaudēja Marokai ar 2:9 un 2:7.

Pirms tam Latvijas izlases oktobrī aizvadīja pirmo 2024.gada Pasaules kausa kvalifikācijas pamatkārtas turnīra apli, uzvarot Vāciju (5:1) un piekāpjoties Slovākijai (0:3). Kvalifikācijas turnīra otrā apļa spēles paredzētas marta sākumā.

Elites kārtā iekļūs 12 apakšgrupu uzvarētāji un četras labākās otro pozīciju īpašnieces, kamēr pārējās astoņas otrajā vietā palikušās komandas piedalīsies pamatkārtas "play-off" posmā.

Marka Rotko mākslas centrā notiks diskusija par radošās domas brīvību

Daugavpilī Marka Rotko mākslas centrā šodien notiks diskusija par radošās domas brīvības iespējām un robežām, informēja centra pārstāve Inita Paegle.

Kultūras ministrija sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldību un Daugavpils Marka Rotko mākslas cent...

Rastorgujevs pasaules čempionātu biatlonā noslēgs ar sacensībām ar kopēju startu

Andrejs Rastorgujevs šodien Oberhofā pasaules čempionātu biatlonā noslēgs ar startu 15 kilometru distancē ar kopēju startu.

Sacensību sākums paredzēts plkst.13.30 pēc Latvijas laika, tiešraidi translējot Latvijas Televīzijas 7.kanālam (LTV7).

Rastorguje...

Kuldīgā notiks skrējiens Noskrien ziemu

Šodien plkst.11 pie Kuldīgas Sporta manēžas notiks skrējiens "Noskrien ziemu", informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.

Skrējiens tiek rīkots, lai veicinātu veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu...



Komentāri