lv
V1x6VN4rTe54u9ZLBKnqe9aFNnGbPQriyqYb29bp
1275822

Iespēja nopirkt tramvaju - RS izsolē pārdos 21 braucamo. Kāda ir sākumcena?

Iespēja nopirkt tramvaju - RS izsolē pārdos 21 braucamo. Kāda ir sākumcena?

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" elektroniskās izsolēs pārdod 21 nolietotu un vairs neizmantotu tramvaju, liecina publikācija oficiālajā uzdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Līdz 20.martam ilgs 15 tramvaju elektroniskā izsole. Izsoles sākumcena ir 40 500 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Izsoles solis ir 100 eiro.

Otrajā izsolē, kas arī ilgs līdz 20.martam tiek pārdoti seši tramvaji. Izsoles sākumcena noteikta 16 200 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Izsoles solis ir 100 eiro.

Izsole norisinās Tiesu administrācijas elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv".

Kā ziņots, "Rīgas satiksme" sākusi tirgus izpēti par zemās grīdas tramvaju piegādi, izsūtot uzaicinājumu vēstules 16 tramvaju ražotājiem Eiropā.

Pēc tirgus izpētes tiks pieņemti lēmumi par turpmāko rīcību tramvaju iegādē.

Pagājušajā gadā tika piegādāti 20 pēdējā iepirkumā iegādātie zemās grīdas tramvaji. Līdz ar to kopumā Rīgas ielās kursē 46 jauni tramvaji.

"Rīgas satiksmes" apgrozījums 2021.gadā bija 161,117 miljoni eiro, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2020.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,1 reizi un bija 3,049 miljoni eiro, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Eksperti: ēdināšanas nozarē būtiski attīstīt ilgtspējīgu saimniekošanu

Lai veiksmīgi attīstītu ēdināšanas biznesu, būtiski domāt ilgtspējīgi, veidojot optimālas produktu piegādes ķēdes un izvēloties energoefektīvus risinājumus. Tāpat nepieciešams ieguldīt darbinieku attīstībā, veicinot to izaugsmi un attīstot kompetences,...

Pēdējās simtgades lielākā kosmiskā katastrofa - kas tā bija?

Vislielākā Zemes kosmiskā katastrofa pēdējās simtgades periodā notika pirms desmit gadiem, 2013.gada 15.februāra rītā plkst.4:20 pēc pasaules laika (plkst.6:20 pēc Latvijas laika), kad apmēram 20 metru liels iepriekš vēl neatklāts asteroīds negaidīti s...

Arī fiziskām personām noteiks aizliegumu uz laiku pārdot ārvalstī iegādātu auto

Arī fiziskām personām, kas ārvalstī iegādājušās transportlīdzekli, vienlaikus ar tā pirmo reģistrāciju Latvijā uz laiku plānots noteikt aizliegumu to pārdot. To paredz Saeimā piektdien par steidzamiem atzītie konceptuāli atbalstītie grozījumi Ceļu sati...



Komentāri