lv
Bq5mxLnhhv4fvUrUJ4xzMyBDrwF2FfsA4i50sM0t
1275179

Laimīgā māmiņa Diāna Pīrāgs Nicā nosvinēja pirmo gadadienu kopš dēla dzimšanas

Laimīgā māmiņa Diāna Pīrāgs Nicā nosvinēja pirmo gadadienu kopš dēla dzimšanas

Francijas bagāto un slaveno kūrortā - Vidusjūras Nicā, slavenā dziedātāja Diāna Pīrāgs jūtas ne tikai laimīga 1 gadu veca dēla Nikolaja mamma, bet arī pieprasīta radošā personība.

Ar saksofonistu no Latvijas Ivaru Bajarunu, VS.LV pastāstīja džeza meistare, veidojusi projektu ar nedaudz provokatīvu nosaukumu Sax Bomb. Ivars ir mūziķis, kuru kā karstmaizes ielūdz Franču Rivjēras viesi. Tātad viņš spēlēja uz slavenā miljardiera Romāna Abramoviča jahtas.

«Arī viņam patika korporatīvā ballīte ar Monako princi, kur Ivars uzstājās», - par savu muzikālo partneri stāsta Diāna.

Šogad Diāna un Ivars iecerējuši piedalīties arī starptautiskajā festivālā Yacht-Media, kas sākas pie saulainās Turcijas krastiem. «Lieliska kompānija un vietas, kuras var apmeklēt tikai ar jahtu», - dalījās dziedātāja.

Biežās uzstāšanās Provansā skaidrojamas ar to, ka Diāna savu laiku sadala starp dzimto Latviju un Franciju, kuras pilsonis ir viņas mazais dēls Nikolajs.

Nesen viņa tikās un runāja ar populāro televīzijas vadītāju Vladimiru Pozneru, kurš pameta Krieviju un dzīvo Azūra krastā.

Diāna Pīrāgs emocionāli teica VS.LV:

-Gribu novēlēt Jūsu portālam, jo ​​tas ir ļoti jauns, atsaucīgus lasītājus, gaišas pozitīvas ziņas, ceru, ka pēc gada tas kļūs īpaši populārs citu informācijas portālu vidū, ticu Jums! Labs garastāvoklis jums visiem! Mīlestība un laime!

Voldemārs Burkevics

Skandāls Ogrē! Pilsētas muzejā uzskata, ka pašvaldība ar viņiem izrēķinās

Pēc Ogres muzeja protestiem pret domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) iecerēto Krievijas oligarha Pjotra Avena porcelāna izstādi ir apstādināta muzeja izstāžu programma, vēsta sabiedrisko mediju portāls "Lsm.lv".

Martā nenotiks Arņa Balčus fotoizstād...

Apbalvoti labākie Latvijas interneta veikali. Kuri tie ir?

Konkursā "Latvian Ecommerce Awards 2022" apbalvoti Latvijā labākie interneta veikali 11 kategorijās, informēja pasākuma rīkotāji digitālā mārketinga aģentūrā "iMarketings.lv".

Par labākajiem interneta veikaliem 2022.gadā kategorijā "Apģērbi/apavi" atzīt...

Kučinskis: Iekšlietu nozarē algu paaugstināšanai ir jānotiek katru gadu

Iekšlietu nozarē algu paaugstināšanai ir jānotiek katru gadu, un tā ir ierakstīta ministrijas plānos, paziņojumā medijiem norādījis iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).

Saeima piektdien pirmajā lasījumā atbalstīja 2023.gada valsts budžeta likuma pro...



Komentāri