lv
BTurtd7RTjKgZiQVcHTDg5pYmmU2P1Mf8q854zkf
1274966

Apbalvoti labākie Latvijas interneta veikali. Kuri tie ir?

Apbalvoti labākie Latvijas interneta veikali. Kuri tie ir?

Konkursā "Latvian Ecommerce Awards 2022" apbalvoti Latvijā labākie interneta veikali 11 kategorijās, informēja pasākuma rīkotāji digitālā mārketinga aģentūrā "iMarketings.lv".

Par labākajiem interneta veikaliem 2022.gadā kategorijā "Apģērbi/apavi" atzīts "zalando.lv", kategorijā "Elektronika" - "rdveikals.lv", kategorijā "Pārtika" - "barbora.lv", bet kategorijā "Bērnu preces" - "220.lv".

Vienlaikus kategorijā "Grāmatas" par labāko interneta veikalu 2022.gadā atzīts "janisroze.lv", kategorijā "Sadzīves tehnika" - "rdveikals.lv", kategorijā "Medikamenti" - "internetaaptieka.lv", kategorijā "Mēbeles/ mājas preces" - "jysk.lv", bet kategorijā "Preces mājai un personīgajai higiēnai" balvu saņēma "drogas.lv".

Vienlaikus "Latvian Ecommerce Awards 2022" nominācijā "Straujākā izaugsme Latvijas tirgū" apbalvojumu saņēma veterinārā aptieka "Vetzoo.lv", bet nominācijā "Straujākā izaugsme eksporta tirgū" apbalvots bērnu koka mēbeļu un rotaļlietu e-veikals "ettetete.com".

LETA jau vēstīja, ka konkursa mērķis ir veicināt e-komercijas attīstību Latvijā un izcelt labākos internetveikalus.

Konkurss "Latvian Ecommerce Awards" notiek piekto gadu.

Kučinskis: Iekšlietu nozarē algu paaugstināšanai ir jānotiek katru gadu

Iekšlietu nozarē algu paaugstināšanai ir jānotiek katru gadu, un tā ir ierakstīta ministrijas plānos, paziņojumā medijiem norādījis iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).

Saeima piektdien pirmajā lasījumā atbalstīja 2023.gada valsts budžeta likuma pro...

Paziņots, kad sāksies pasažieru pārvadājumi ar jaunajiem elektrovilcieniem

Pasažieru pārvadājumi ar jaunajiem elektrovilcieniem sāksies vasaras beigās, pēc tikšanās ar Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka", kas ir elektrovilcienu ražotājs, un AS "Pasažieru vilciens" valdēm pavēstīja satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA).

Ministr...

Pelēkā mājiņa ar plakano jumtu – stāsts par Šicu rezidenci Siguldā
Privātmājā reiz uzaudzis gan bijušais Latvijas kamaniņu braucējs Juris Šics, gan viņa sieva Anete Šica, tādēļ abiem šķitis tikai likumsakarīgi, ka, tiklīdz radīsies iespēja, savu vietiņu iegādāsies arī viņi. Nu jau piecus gadus ģimene dzīvo pašu celtā ...


Komentāri