lv
e9Ek1PJ81Z9kMvuaKKtSAPxBB7P42fbPNPNt86Pj
1268701

Leļļu teātrī pirmizrādi piedzīvos Rešetenina debija - Vafeļu sirdis. Misija-tēti

Leļļu teātrī pirmizrādi piedzīvos Rešetenina debija - Vafeļu sirdis. Misija-tēti

Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē šodien plkst.18.30 pirmizrādi piedzīvos Latvijas Leļļu teātra iestudējums "Vafeļu sirdis. Misija-tētis" Intara Rešetina režijā, teātra pārstāve Agnese Oliņa.

Viņa atzīmē, ka iestudējums "Vafeļu sirdis. Misija - tētis" tapusi pēc Marijas Parras romāna bērniem "Vafeļu sirdis". Izrādes vajadzībām to dramatizējusi rakstniece Zane Zusta, bet par vizuālo noformējumu parūpējusies gan leļļu un kostīmu māksliniece Jana Čivžele, gan scenogrāfs Kristaps Skulte, gan video mākslinieks Toms Zeļģis.

Oliņa norāda, ka iestudējums vēsta par divu deviņgadīgu bērnu - Lēnas un Trilles - draudzību. Iestudējums Rīgas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē paredzēts ģimenēm ar bērniem no piecu gadu vecuma.

Ar izdevniecības "Liels un mazs" gādību norvēģu rakstnieces Parras grāmata "Vafeļu sirdis" Jolantas Pētersones tulkojumā Latviju sasniedza 2016.gadā, pelnīti iemantojot lielu lasītāju atzinību. Grāmata iznākusi teju 30 valstīs un saņēmusi vairākas prestižas literatūras balvas.

Ar skeletonistu sacensībām Siguldā sāksies Pasaules kausa posms

Ar skeletonistu sacensībām piektdien Siguldā sāksies Pasaules kausa posms.

Pirmie plkst.11.45 trasē dosies vīrieši, otro braucienu aizvadot plkst.13.15. Sievietes pirmo braucienu veiks plkst.15.30, bet otro - pusotru stundu vēlāk. Sacensības tiešraidē ...

Nacionālais simfoniskais orķestris dosies tūrē uz Franciju

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) kopā ar diriģentu Andri Pogu februāra beigās dosies koncertturnejā uz Franciju, lai uzstātos Eksanprovansā, Mecā un Parīzē, informēja Anna Babre.

Viņa atzīmē, ka tūrē uz skatuves kopā ar orķestri un dir...

Speciālisti diskutēs par civilās aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmu

Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskajā centrā šodien plkst.12 speciālisti diskutēs par civilās aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmu Latvijā, aģentūru LETA informēja LU.

Par Latvijas civilo aizsardzību un to, vai tā ir daļa no Eiropas mehānis...



Komentāri