lv
pnQtIm0ki0LsmCzbypz8uDU5rYJ9WnfzY25rUvqx
1268461

Speciālisti diskutēs par civilās aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmu

Speciālisti diskutēs par civilās aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmu

Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskajā centrā šodien plkst.12 speciālisti diskutēs par civilās aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmu Latvijā, aģentūru LETA informēja LU.

Par Latvijas civilo aizsardzību un to, vai tā ir daļa no Eiropas mehānisma, diskutēs Aizsardzības ministrijas Krīzes vadības departamenta direktors Aigars Mikiško, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Mārtiņš Baltmanis, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji.

Savukārt par universitāšu iesaisti aizsardzības un katastrofu pārvaldības sistēmā diskutēs, kā arī Latvijas Zinātņu akadēmijas un LU 2022.gada pētījuma rezultātiem iepazīsies Latvijas Zinātņu Akadēmijas prezidents Ivars Kalviņš, Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks, Rīgas Stradiņa Universitātes rektors Aigars Pētersons u n Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Gints Kaminskis.

Labdarības koncertā vāks ziedojumus Ukrainai ģeneratoru iegādei

Lai iegādātos Ukrainas skolām un bērnudārziem nepieciešamos ģeneratorus, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) sadarbībā ar biedrību "Tavi draugi" šodien plkst.19.00 rīko labdarības koncertu "Caur gaismu Ukrainā", informēja RTU Ārējās komunikācijas nodaļas...

Saeima pirmajā lasījumā skatīs 2023.gada budžeta projektu

Saeima šodien konceptuāli jeb pirmajā lasījumā skatīs valdības virzīto likumprojektu "Par valsts budžetu 2023.gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025.gadam", kurā 2023.gada valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi tiek plānoti 12,721 miljarda eiro apm...

Daugavpils Universitāte neatmet iespēju kļūt neatkarīga

Pašlaik ir virkne neatbildētu jautājumu, bet Daugavpils Universitātē (DU) neesam atmetuši domu, ka DU būs neatkarīga augstskola, sacīja DU zinātņu prorektors Arvīds Barševskis.

Izglītības ministrijā (IZM) ir sāktas sarunas par iespējamajiem variantiem, ...



Komentāri