lv
bZocF1eFX8ocVcBpTYXK9MNsqEz46Yoo8IFrMOFG
1263062

Izrāde, gaismu šovs un dejas - Olaine svinēs dzimšanas dienu

Izrāde, gaismu šovs un dejas - Olaine svinēs dzimšanas dienu

Šodien plkst.18 Olaines Kultūras namā ar Salaspils bērnu un jauniešu kolektīvu koncertu sāksies Olaines pilsētas 56.dzimšanas dienas svinības, informē Olaines novada pašvaldībā.

Koncertā piedalīsies vokālie ansambļi "Sunrise", "Frekvence" un deju ansamblis "Karuselis".

Rīt, 17.februārī, Olaines slidotavā būs iespēja bez maksas apmeklēt Olaines Sporta centra rīkoto Ledus disko. Mūzikas un gaismu pavadījumā notiks trīs slidošanas seansi: plkst.18 - plkst.19; plkst.19.30 - 20.30 un plkst.21 - plkst.22. Ledus disko laikā būs iespēja arī sasildīties ar tēju, bet jānāk ar savām krūzēm un termosiem, brīdina pašvaldībā.

Sestdien, 18.februārī, par godu Olaines dzimšanas dienai sadarbībā ar Olaines Vēstures un mākslas muzeju un Latvijas Orientēšanās federāciju notiks orientēšanās bez laika fiksācijas. No plkst.10 līdz plkst.13 būs iespēja izņemt izdrukātas orientēšanās kartes Olaines Sporta namā.

Sestdien, 18.februārī, no plkst.15 līdz 19 tiks atzīmēta Olaines Jauniešu centra "Popkorns" septītā dzimšanas diena, piedāvājot viesiem piedalīties "klusajā diskotēkā".

Olaines Mežaparkā svētku programma sāksies plkst.15, kur varēs apmeklēt Olaines novada uzņēmējdarbības atbalsta centra organizēto mājražotāju un amatnieku tirdziņu, darboties radošajās darbnīcās, vizināties zirga pajūgā.

Savukārt plkst.18 ikviens ir aicināts uz Olaines Vēstures un mākslas muzeju, kur norisināsies stāstnieku vakars, kurā būs iespēja ne tikai dzirdēt stāstus par pilsētas vēsturi, dažādiem kultūras un sadzīves notikumiem, bet arī dalīties ar savām atmiņām.

Plkst.19 Olaines Mežaparka estrādē bērnu deju kolektīvs "Oļi", vidējās paaudzes deju kolektīvs "Janita" un sieviešu vokālais ansamblis "Undīne" izdziedās, un izdejos A. Upīša stāstu "Sūnu ciema zēni".

Pēc deju izrādes Olaines Mežaparka estrādē turpinās skanēt deju ritmi "Ziemas disko" ar "3Live Project" un vēlāk "Ziemas disko" gaismu šovā.

No plkst.20.30 līdz pusnaktij sadarbībā ar SIA "Artistic" komandu Olaines Mežaparka bērnu rotaļu laukumā tiks radīts īpašs kinētisks objekts, gaismas instalācija "Viļņojošās debesis". Olaines Mežaparkā varēs redzēt arī gaismas instalāciju "Lielās bumbas" un uz deviņu stāvu mājas ēkas sienas Zemgales iela 32 no Mežaparka puses - īpaši šiem svētkiem veidotu video projekciju un lāzeru saspēli, kas ilgs 10 minūtes ar atkārtojumiem līdz pusnaktij. Svētku apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt Olaines pilsētas dziesmu citās skaņās ar īpaši veidotu gaismu scenogrāfiju, kas no estrādes atspīdēs Mežaparka koku galotnēs.

No plkst.21 līdz plkst.1 Olaines Kultūras namā Svētku balle pie galdiņiem. Spēlē grupa "Zelta kniede". Vietu skaits ierobežots. Ieejas biļetes cena 5 eiro.

Pilsētas tiesības Olaine ieguva 1967.gada 20.februārī, vēsta publiski pieejamie avoti. Pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem, 2021.gadā Olainē dzīvoja 10 394 cilvēki.

Šodien dokumentālās filmas Uzlūdz dāmas pirmizrāde

Kinoteātrī "Splendid Palace" šodien notiks režisores Katrīnas Tomašickas dokumentālās filmas "Uzlūdz dāmas" pirmizrāde, kas atklāj Latvijas senioru stāstus par mīlestības meklējumiem.

Filma vēsta par cilvēkiem, kuri, neraugoties uz cienījamo vecumu, nes...

Notiks seminārs par bioloģisko atkritumu šķirošanas pieredzi Eiropā un Latvijā

Šodien notiks SIA "CleanLiving Trade" un Latvijas Pašvaldību savienības organizētais seminārs par bioloģisko atkritumu šķirošanas pieredzi Eiropā un Latvijā, informēja pasākuma rīkotāji. Seminārs notiks plkst.10 "Bellevue Park Hotel Riga" telpās.

Seminā...

Bieriņos atklās Lidl veikalu

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija" šodien Bieriņos, Rīgā, atklās "Lidl" veikalu. Jaunais veikals atradīsies Cēres un Tēriņu ielas stūrī. Veikala platība ir 2150 kvadrātmetri.

Pārdaugavā šis būs jau ceturtais "Lidl" veikals.

Taujāti par kopējām investīcij...



Komentāri