lv
wHcRup7xLh6veFenwrK5HYcACglK3TShCgblQCBj
1261692

Jurģis Jansons: Eiropas zaļais darījums Latvijas mežsaimniecībā – nolemtība vai iespēja tam pielāgoties?

Jurģis Jansons: Eiropas zaļais darījums Latvijas mežsaimniecībā – nolemtība vai iespēja tam pielāgoties?
Piederot pie Latvijas sabiedrības mazākuma, kurš angļu vārdu "deal" nemāk iztulkot kā "kursu", kam mums vajadzētu pazemīgi sekot, Latvijas mežzinātnieki ar prieku piedalās nacionālās valsts pozīcijas veidošanā meža lietās. Pilnībā atbalstot un par neizbēgamām uzskatot domājošās pasaules daļas iniciatīvas klimata pārmaiņu ierobežošanā, Latvijas piedāvājums (pozīcija) zaļā darījuma ("dīla") procesā būtu jāveido atbilstoši mūsu nacionālajām interesēm, zināšanām un savdabībai. Vismaz jācenšas.
Vai ar 'TikTok' palīdzību Baltijā var iekļūt politikā? Latvijā var
Latvija ir pirmā no Baltijas valstīm, kuras parlamentā ir "TikTok" partija. Tās galvenā zvaigzne līdz nonākšanai Saeimā bija bezdarbniece ar vidējo izglītību, toties viņas video šajā platformā izpelnījušies miljoniem "patīk". "TikTok" lietotāju sk...
Super Nova aizsargs Skļarenko jau 22 gados beidz karjeru un kļūst par treneri

Latvijas futbola virslīgas kluba Salaspils "Super Nova" aizsargs Ņikita Skļarenko noslēdzis spēlētāja karjeru un turpmāk pievērsīsies trenera darbam, ziņo komanda.

22 gadus vecais malējais aizsargs Skļarenko pagājušajā sezonā kopā ar "Super Nova" debitē...

Tas notiks jau šonakt! Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs debitēs NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras “Cancuks” vārtus gaidāmās nakts spēlē sargās Artūrs Šilovs, atsaucoties uz Ziemeļamerikas medijiem, ziņo sportazinas.com.

“Canucks” spēlēs pret Ņujorkas “Rangers” un spēles sākums paredzēts pulksten 5:00 pē...



Komentāri