lv
E9mDSyAmsj5PdrzrhnW1lltkOZ6UMb2XviDfa7wT
1261476

Super Nova aizsargs Skļarenko jau 22 gados beidz karjeru un kļūst par treneri

Super Nova aizsargs Skļarenko jau 22 gados beidz karjeru un kļūst par treneri

Latvijas futbola virslīgas kluba Salaspils "Super Nova" aizsargs Ņikita Skļarenko noslēdzis spēlētāja karjeru un turpmāk pievērsīsies trenera darbam, ziņo komanda.

22 gadus vecais malējais aizsargs Skļarenko pagājušajā sezonā kopā ar "Super Nova" debitēja virslīgā, kur aizvadīja 23 mačus un izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Sezonas izskaņā spēlētājs iedzīvojās savainojumā, kas licis pieņemt lēmumu par karjeras noslēgšanu.

Kā ziņo "Super Nova", Skļarenko paliks klubā un kļūs par treneri, strādājot ar jaunajiem futbolistiem.

2022.gadā "Super Nova" Latvijas čempionātā ieņēma pēdējo vietu, taču janvāra beigās klubam piešķirta Latvijas Futbola federācijas A licence, kā arī uzdots līdz 1.martam izpildīt dažus kritērijus, kas nozīmē, ka arī jaunajā sezonā klubs visticamāk startēs Latvijas čempionāta spēcīgākajā līgā.

Tas notiks jau šonakt! Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs debitēs NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras “Cancuks” vārtus gaidāmās nakts spēlē sargās Artūrs Šilovs, atsaucoties uz Ziemeļamerikas medijiem, ziņo sportazinas.com.

“Canucks” spēlēs pret Ņujorkas “Rangers” un spēles sākums paredzēts pulksten 5:00 pē...

Kopumā audzis pacientiem veikto profilaktisko izmeklējumu skaits, norāda ārsts
Pēdējo gadu laikā ir pieaudzis pacientiem veikto profilaktisko izmeklējumu skaits, trešdien konferencē "Veseli Latvijā šodien un rīt: vai izmantojam laboratoriju potenciālu?" sacīja Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijas valdes loceklis Ainis Dzalbs....
Bigbank obligāciju pieprasījums pieckārtīgi pārsniedza piedāvājuma apjomus

Bigbank subordinēto obligāciju publiskā piedāvājuma, kas noslēdzās piektdien, 2023. gada 10. februārī, sākotnēji plānoto emisiju apjoms tika pārsniegts vairāk nekā piecas reizes, kā rezultātā tā kopējais apjoms bija 15 miljoni eiro. Paredzams, ka tirdz...



Komentāri