lv
EJ40UWxhiyyw2XzQObf6PffTYYvSB5IcFhpLPmWL
1259660

Šogad Rīgas praida pasākumi norisināsies nedēļu

Šogad Rīgas praida pasākumi norisināsies nedēļu

Iestājoties par iekļaujošu un līdztiesīgu Latvijas sabiedrību, šogad Rīgas praids notiks no 29.maija līdz 4.jūnijam, informē LGBT un viņu draugu apvienības "Mozaīka" pārstāvis Kaspars Zālītis.

"Riga Pride" nedēļas laikā norisināsies desmitiem dažādu pasākumu, tostarp Dažādības un iekļaušanas forums, starptautiska cilvēktiesībām un demokrātijai veltīta konference ar dažādu nozaru ekspertu dalību, dažādas diskusijas, darbnīcas, izstādes, kino seansi un koncerti.

Praida nedēļa noslēgsies 3.jūnijā ar lielo gājienu, kas Rīgas ielās kopā pulcēs tūkstošiem cilvēku. Gājiens noslēgsies ar svētku koncertu, kurā uzstāsies Latvijas mūziķi. Savukārt līdz šim grandiozākā noslēguma ballīte pirmo reizi norisināsies Praida kvartālā "Briānija".

"Riga Pride" organizē LGBT un viņu draugu apvienība "Mozaīka", sadarbībā ar "Active Rainbow", Latvijas Dažādības hartu, bāru "Skapis", kvartālu "Briānija" un daudzām citām nevalstiskajām organizācijām, kultūrvietām, uzņēmumiem, starptautiskajām institūcijām.

Vairāk nekā puse uzņēmēju valdības darbu vērtē kā biznesam traucējošu

Uzņēmēju viedoklis par uzņēmējdarbības vidi Latvijā pagājušajā gadā uzlabojās, trešdien Biznesa augstskolas "Turība" un pētījumu kompānijas SKDS veiktā pētījuma "Turības biznesa indekss" prezentācijā sacīja "Turības" Uzņēmējdarbības vadības fakultātes ...

Bums! Mikroautobusu Latvija modeļus kolekcionāri meklē ar uguni

Rīgas mikrorajonos pie kāpņutelpu ieejām parādījušies sludinājumi par autorūpnīcā Jelgavā ražotajiem RAF-2203 jeb visiem labi zināmajiem mikroautobusu “Latvija” modeļu 1:43 formāta iegādi. Kolekcionāri ir gatavi tos iegādāties par diezgan bargu naudu.

...
Pedagogi valdībai uzstāda ultimātu un paziņo par streiku
Nesaņemot no valdības un nozares ministrijas skaidru solījumu pildīt pedagogiem dotos solījumus un novirzīt konkrētus valsts budžeta līdzekļus pedagogu atalgojuma celšanai un darba slodzes sabalansēšanai, Latvijas Izglītības darbinieku arodbiedrības (L...


Komentāri