lv
LrNJy9phZtwh7UtKghvrhUBJuxbN41WVj5lWID3z
1255732

Latvijā varēs sekot autobusu atrašanās vietai reālā laikā

Latvijā varēs sekot autobusu atrašanās vietai reālā laikā

SIA "Latvijas Sabiedriskais Autobuss" (LSA) sadarbībā ar Google veic reālā laika datu nodošanu Google maps, lai tiešsaistē Ādažu novada, Baložu, Mārupes, Jaunmārupes pasažieri var ne tikai ātri un ērti apskatīties tuvāko reisu, bet arī redzēt prognozēto atiešanas laiku no pieturvietas.

Google maps autobusa attiešanas laiku un galamērķi var meklēt dažādi, ierakstot konkrētu pieturvietu vai norādot savu atrašanās vietu reālā laikā. Un Google maps parāda pēc cik minūtēm autobuss būs izvēlētajā pieturā, tāpat informēs pasažieri, ja autobuss brauc ar kavējumu.

Šobrīd Google maps strādā Ādažu novada, Baložu, Mārupes, Jaunmārupes maršrutos, taču tuvākajā nākotnē arī citos LSA apkalpotajos maršrutos varēs šo izmantot.

Roberts Bukarts paraksta jaunu ilgtermiņa līgumu ar Vītkovices Ridera

Čehijas hokeja ekstralīgas klubs Vītkovices "Ridera" otrdien parakstīja vairāku gadu līgumu ar latviešu uzbrucēju Robertu Bukartu, otrdien paziņoja klubs.

Klubs vēsta, ka jau tiek strādāts pie nākamās sezonas sastāva.

"Kluba vadība vienojusies par jaunu...

Kā vecākiem runāt par seksu ar bērniem? Ne caur dusmām, bailēm un kaunu

Nav pareiza veida, kā vecākiem runāt par seksu ar bērniem, otrdien sabiedrības informēšanas kampaņas "Cik brīvi tu runā seksa valodā? Par veiklu valodu!" atklāšanas pasākumā sacīja Latvijas Universitātes Psiholoģijas nodaļas vadītāja asociētā profesore...

Aptauja: 32% latviešu izjūt negatīvu ietekmi romantiskajā dzīvē

Inflācijas straujais kāpums turpina ietekmēt iedzīvotāju noskaņojumu. Arī Valentīna diena nav izņēmums, jo teju trešdaļa jeb 32% Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka straujais dāvanu un restorānu apmeklējumu cenu kāpums negatīvi ietekmē viņu romantisko dzīv...



Komentāri