lv
pLnDZJhGBi2HZe6roXHBsagGk1pOr3qaauPHOp6c
1254392

Dobeles sportisti dominē Latvijas ziemas čempionātā šaušanā

Dobeles sportisti dominē Latvijas ziemas čempionātā šaušanā

Aizvadītajā nedēļās nogalē Dobelē norisinājās Latvijas ziemas čempionāts šaušanā ar mazkalibra ieročiem, kurā labākos rezultātus sasniedza Dobeles sportisti, informē Latvijas Šaušanas federācija (LŠF).

Vingrinājumā ar mazkalibra šauteni no šaušanas stāvokļa "guļus" 50 metru distancē labākie bija Dženeta Evardsone no Dobeles vienība un Raivis Balodis no Dienvidkurzemes novada komandas.

Arī šaušanā ar mazkalibra šauteni no trim stāvokļiem (no ceļa, guļus un stāvus) sieviešu konkurencē uzvarēja Evardsone, kamēr vīriešu konkurencē nepārspēts palika vēl viens Dobeles vienības pārstāvis Guntis Inauskis.

Savukārt pistoļu vingrinājumos šāvējiem padevās vairāki augstvērtīgi rezultāti. Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli 573 punktus un personīgo rekordu sasniedza juniors no Dobeles Daniels Vilciņš (573 punkti), pārspējot pieredzējušos Lauri Strautmani un Emīlu Vasermani. Sieviešu konkurencē šajā vingrinājumā uzvarētāja dobelniece Laura Vdobčenko.

Šaušanā ar mazkalibra pistoli (30 šāvieni pa mērķi ar melno apli un 30 šāvieni pa īslaicīgi redzamu mērķi) ar sašautu 581 punktu uzvarētāja Agate Rašmane, bet vīriešu konkurencē pie panākuma tika Strautmanis, kuram izdevās sakrāt 588 punktus.

Latvijas biatlonisti pasaules čempionātā startē individuālajā distancē

Latvijas biatlonisti Andrejs Rastorgujevs, Edgars Mise un Aleksandrs Patrijuks šodien Oberhofā pasaules čempionātā biatlonā startēs 20 kilometru individuālajā distancē. Sacensības sāksies plkst.15.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē tās pārraidot Latvijas...

"Rīgas" 3x3 komandas basketbolisti daļu no šīs sezonas spēlēs Ķīnas vienībās

Latvijas 3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji šajā sezonā spēlēs Ķīnas čempionāta vienībās, taču šī spēlēšana neietekmēs izlašu startus, tika paziņots otrdien notiekošajā preses konferencē.

Komandas kodols paliks nemainīgs - tajā būs olimpiskie čemp...

Valsts finansējums Pasaules hokeja čempionāta rīkošanai vēl nav saņemts

2023.gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanai pagaidām vēl nav saņemts finansējums no Latvijas valsts budžeta, otrdien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisiju informēja meistarsacīkšu Rīgas grupas sacensību rīkotājas SI...



Komentāri