lv
95Dd0qlcQGVaXMF9iCOAKRKyHBJbjdCrpOyjDF0Z
1254383

"Rīgas" 3x3 komandas basketbolisti daļu no šīs sezonas spēlēs Ķīnas vienībās

"Rīgas" 3x3 komandas basketbolisti daļu no šīs sezonas spēlēs Ķīnas vienībās

Latvijas 3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji šajā sezonā spēlēs Ķīnas čempionāta vienībās, taču šī spēlēšana neietekmēs izlašu startus, tika paziņots otrdien notiekošajā preses konferencē.

Komandas kodols paliks nemainīgs - tajā būs olimpiskie čempioni Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, kā arī Artūrs Strēlnieks.

Pagājušajā sezonā 3x3 Pasaules tūres finālturnīrā, kas norisinājās Abū Dabī, "Rīgas" 3x3 basketbolisti nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet par čempioniem kļuva pasaules ranga līdervienība "Ub" no Serbijas.

2023.gada sezonā pirmais Pasaules tūres "Masters" turnīrs paredzēts 29. un 30.aprīlī Japānā.

Valsts finansējums Pasaules hokeja čempionāta rīkošanai vēl nav saņemts

2023.gada pasaules hokeja čempionāta rīkošanai pagaidām vēl nav saņemts finansējums no Latvijas valsts budžeta, otrdien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisiju informēja meistarsacīkšu Rīgas grupas sacensību rīkotājas SI...

Pārspēts 14.februāra nacionālais siltuma rekords. Kāds tas tagad ir?

Otrdien plkst.13 gaisa temperatūra Rucavā sasniedza +8,1 grādu, un tik silts laiks 14.februārī Latvijā reģistrēts pirmo reizi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Iepriekšējā augstākā gaisa temperatūra, kas valstī novērota ...

Kādi putni šogad manīti putnu skaitīšanas akcijā?

Latvijas Ornitoloģijas biedrības (LOB) janvāra izskaņā rīkotajā akcijā "Ziņo par putniem dārzā" dati iesūtīti no 377 vietām un kopā saskaitīti vairāk nekā 10 000 putnu, kas pārstāv 48 sugas, informēja LOB.

Akcijā visbiežāk pamanītas lielās zīlītes - 219...



Komentāri