lv
yDdfXgRQ6GuZYu7LD2eVlblSabJ88gTqiOxa4nNP
1247483

Rīgas siltums būvdarbos un remontdarbos iesaistītos uzņēmumus iepazīstinās ar iepirkumu jaunumiem

Rīgas siltums būvdarbos un remontdarbos iesaistītos uzņēmumus iepazīstinās ar iepirkumu jaunumiem

AS "Rīgas siltums" nākamnedēļ rīkos semināru būvdarbos un remontdarbos iesaistītajiem uzņēmumiem par iepirkumu jaunumiem, informēja uzņēmuma pārstāve Linda Rence.

Ceturtdien, 16.februārī, no plkst.13 "Rīgas siltuma" telpās notiks seminārs, kurā iepazīstinās ar jaunajiem iepirkumu nosacījumiem, skaidros aktualitātes iepirkuma procedūrās, darbuzņēmēju darba organizēšanas kārtību un citus aktuālus jautājumus.

Semināra noslēgumā paredzēta diskusija, lai uzklausītu uzņēmēju skatījumu par darba procesu pilnveides iespējām.

AS "Rīgas siltums" ir viens no galvenajiem siltumenerģijas piegādātājiem Rīgā. Tas veic siltumenerģijas ražošanu, pārvadi un realizāciju, kā arī nodrošina siltumenerģijas lietotāju ēku iekšējās siltumapgādes sistēmu tehnisko apkopi. Uzņēmuma akciju kapitāls sadalās šādi: Rīgas valstspilsētas pašvaldībai pieder 49%, Latvijas valstij (48,995%), SIA "Enerģijas risinājumi. RIX" (2%), AS "Latvenergo" (0,005%).

SEB banka prezentēs jaunāko ekonomikas apskatu Nordic Outlook

"SEB banka" šodien prezentēs jaunāko ekonomikas apskatu "Nordic Outlook", liecina informācija bankas "Facebook" lapā.

Prezentācija plānota plkst.10, un tajā par perspektīvām un riskiem diskutēs "SEB bankas" ekonomists Dainis Gašpuitis un "SEB bankas" va...

Turpinās iztiesāt lietu pret Rimšēviču un Taboru par centieniem panākt nepatiesu liecību sniegšanu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.10 turpinās skatīt krimināllietu pret bijušo Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču un uzņēmēju Uģi Taboru par centieniem panākt nepatiesu liecību sniegšanu, informē tiesā.

Lietā turpinās lie...

Atzīmē Pasaules radio dienu

Lai atgādinātu par radio lomu informācijas pieejamības nodrošināšanā, UNESCO ik gadu 13.februārī atzīmē Pasaules radio dienu, kura šogad veltīta tēmai "Radio un miers", informēja UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas komunikācijas konsultante Kitija Bal...



Komentāri