lv
8VfvuG7XPnQZlwTWENlWacVDUp6vVcM9uF1m693i
1245022

Latvijas U-18 hokeja izlase pārbaudes turnīrā izcīna divas uzvaras

Latvijas U-18 hokeja izlase pārbaudes turnīrā izcīna divas uzvaras

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Norvēģijā pārbaudes turnīra pēdējā mačā pārspēja austriešus, noslēdzot sacensības ar diviem panākumiem, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Trešajā mačā Latvijas hokejisti ar rezultātu 3:2 (1:2, 1:0, 1:0) apspēlēja vienaudžus no Austrijas.

Pēc pirmās trešdaļas Latvija atradās iedzinējos ar 1:2, taču otrajā un trešajā periodā spēja gūt pa vieniem vārtiem un izcīnīt panākumu.

Latvijas izlases rindās ar precīziem metieniem šajā mačā izcēlās Rodions Boltromovičs, Marks Mežiņš un Alekss Simanovičs. Savukārt Jānis Feceris sargāja Latvijas valstsvienības vārtus un atvairīja 16 no 18 pretinieku metieniem.

Latvijas U-18 hokejisti pārbaudes turnīru sāka ar neveiksmi pret norvēģiem, zaudējot ar 1:2, bet otrajā mačā ar 2:1 svinēja panākumu pār Dāniju.

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bijis ar Enefit Green akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas enerģētikas uzņēmuma "Enefit Green" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Enefit Green" akcijām šonedēļ veikti 4890 darījumi par 2 594 614 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 599 582 akcija...

Maijā norisināsies LMA modes skate Kliedziens

Rīgas cirkā 26.maijā norisināsies Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) modes skate ar centrālo tēmu "Kliedziens", kas akcentēs šī brīža nemieru un vēlmi izlauzties, informēja kultūras projektu vadītāja Anete Enikova.

LMA modes skate šogad atzīmēs savu 30 g...

Merzļikins palīdz "Blue Jackets" pārspēt "Maple Leafs"

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komanda izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (0:2, 3:0, 1:1) pārspēja vienu no Austrumu konferences vadošajām koma...



Komentāri