lv
KNCCgXyTDlWW6feiRju6BHRKiOEZz0XQ3Z01CgqO
1234616

Kārlis Šiliņš 'Basketstudijā 2+1': 'Savainojumi notestēja manu mīlestību pret basketbolu'

Kārlis Šiliņš 'Basketstudijā 2+1': 'Savainojumi notestēja manu mīlestību pret basketbolu'
“Basketstudijā 2+1” viesojās Pafbet Latvijas – Igaunijas līgas Oktobra un Janvāra spēlētājs BK “Liepāja” centrs Kārlis Šiliņš, kurš tikko ar savu komandu iekļuva Latvijas basketbola Užavas kausa izcīņas finālā. Runājām par:- savainojumu izaicinājumiem pilno “Liepājas” ceļu līdz Užavas kausa finālspēlei;- BK “Liepāja” prasmi basketbola laukumā runāt vienā valodā gan ar “VEF Rīga” un “Kalev/Cramo”, gan “Kandava/Anzāģe”;- likumsakarīgo vai nejaušo nokļūšanu “VEF skolā”;- svētīgajiem treniņiem pie Jāņa Gailīša un Raimonda Feldmaņa;- ASV studentu basketbola akcentiem;- diviem gadiem, ārstējot savainojumus;- redzesloka paplašināšanu;- Liepāju kā atspēriena punktu turpmākai karjerai;- veiksmīgo sezonu un tās iespējamo turpinājumu;- vasarā pieņemamiem lēmumiem;- pirmo pieredzi valstsvienībā.10.02.2023. epizode.
Vai Latviju apdraud pēkšņas klimata pārmaiņas? Komentē eksperts meteorologs

Mūsu valsts galvaspilsētu šorīt sagaidīja reta meteoroloģiskā parādība. Rīgā pēc sešiem rītā ieradās īslaicīgi nokrišņi, sniegputenis un - pērkona negaiss! Cilvēki automašīnās ceļā uz darbu bija spiesti stāvēt sastrēgumos vairāk nekā pusstundu. Vai par...

Biokurināmā cenas Latvijā kopš rudens samazinājušās par teju 40%

Biokurināmā tūlītējo darījumu cena Latvijā šonedēļ samazinājās līdz 32 EUR/MWh un bija par 37,4% zemāka, salīdzinot ar pagājušā gada oktobri, kad bija vērojams cenu kāpums, liecina starptautiskās biokurināmā biržas “Baltpool” dati.

Toreiz cena bija piea...

Mūsējie vēl plāno vai uz Turciju vajadzētu sūtīt segas un teltis

Latvija plāno uz zemestrīces skarto Turciju nosūtīt segas un apsildāmas teltis, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais valdības rīkojuma projekts.

IeM saņēma informāciju no Turcijas vēstniecības Latvijā, ka ārkārtīgi steidzama vajadzība ir pēc...



Komentāri