lv
WZhUfEDRS36PnUWl7lVygZ5Wfob8aVCcmjRXZHze
1233251

Želubovskis kļūst par Latvijas čempionātu visu laiku labāko vārtu guvēju

Želubovskis kļūst par Latvijas čempionātu visu laiku labāko vārtu guvēju

Šovakar “Optibet” hokeja līgas (OHL) komandas “Mogo/LSPA” uzbrucējs Elviss Želubovskis kļuva par Latvijas čempionātu visu laiku labāko vārtu guvēju, viņa pārstāvētajai vienībai ar 11:3 sagraujot Viļņas “Hockey Punks”, vēsta portāls sportazinas.com.

Iepriekš Želubovskis panāca Māri Dreilingu, kuram piederēja iepriekšējais rekords – 235 vārti Latvijas čempionātos. Rekords krita spēles 30. minūtē, kad “Mogo/LSPA” uzbrucējs pārspēja Viļņas komandas vārtsargu Artūru Pavļukovu un panāca 4:1. Pēc divām minūtēm Želubovskis panāca jau 5:2, līdz ar to tagad viņa kontā 237 vārti Latvijas čempionātos.

“Mogo/LSPA” sastāvā ar četriem (1+3) punktiem izcēlās Kārlis Ozoliņš, pa trīs punktiem sakrājuši Želubovskis (2+1), Aleksandrs Biškins (1+2) un Rūdolfs Maslovskis (0+3).

Želubovskis “Mogo/LSPA” pārstāv kopš 2014. gada. Latvijā viņš spēlējis arī “Prizmā”, “Rīgā 2000”, HS “Rīga” un “Ozolnieki/Monarch” komandās.

Mūziķi diskutēs par autortiesību un blakustiesību likumdošanas problemātiku Latvijā un ES

Mūzikas namā "Daile" šodien plkst.10 norisināsies konference-diskusija par autortiesību un blakustiesību likumdošanas problemātiku Latvijā un Eiropas Savienībā (ES), informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Laila Bēķe.

Viņa atzīmē, ka konferenci-diskusiju o...

Sāks iztiesāt krimināllietu pret ABLV Bank vadošiem darbiniekiem par 2,1 miljardu eiro legalizēšanu

Ekonomisko lietu tiesa šodien plkst.13 sāks iztiesāt krimināllietu, kurā apsūdzēti vairāki toreizējie "ABLV Bank" vadošie darbinieki par noziedzīgi iegūtu 2,1 miljardu eiro legalizēšanu vairāku gadu garumā, noskaidroja tiesā.

Lietā kopumā apsūdzētas ast...

Uz domnīcas Baltic Current noslēguma pasākumu pulcēsies skatuves mākslas profesionāļi no Baltijas valstīm

Ģertrūdes ielas teātrī (ĢIT) šodien plkst.11, pulcējot Baltijas jaunos skatuves māksliniekus un skatuves mākslas organizāciju pārstāvjus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, norisināsies domnīcas "Baltic Current" noslēguma pasākums, uz kuru aicināti ska...



Komentāri