lv
xRAUS5L8YOmE9MUI6OZaGS9CFEfgnxxfN0K5su2S
1229100

Kaujās Ukrainā iznīcinātas divas no Latvijas haubicēm; trīs joprojām ierindā

Kaujās Ukrainā iznīcinātas divas no Latvijas haubicēm; trīs joprojām ierindā
Latvija līdz ar citām demokrātiskām valstīm ir sniegusi un sniedz Ukrainai militāru palīdzību, lai tā spētu cīnīties pret asiņaino Krievijas iebrukumu. Viens no nozīmīgākajiem mūsu valsts devumiem, kas tiešā veidā stiprina Kijivas spējas kaujas laukā, ir Ukrainā atzinīgi novērtētās pašgājējhaubices M109A5Oe. Kopš pagājušās vasaras ierindā palikusi puse no tām, noskaidroja "Delfi".
Kāpēc? Latvijas dzelzceļa valdes priekšsēdētājs Kleinbergs atlaists

No amata atlaists VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs, ceturtdien preses konferencē informēja LDz padome.

Atklāts konkurss uz LDz valdes priekšsēdētāja amatu tiks izsludināts tuvākajā laikā, bet patlaban LDz valdē darbu...

Lai samaksātu par apkuri, piedāvā ņemt kredītus

Februāra komunālie rēķini, kurus saņems Latvijas iedzīvotāji, turpinās iecirst robu jau tā kritiski zemajā budžetā. Uz šī fona 9. februārī Saiema izskatīja grozījumi Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likumā.

Rēķini šokē rīdzin...

Latvijas kausa finālā tiksies "VEF Rīga" un "Liepāja"

"VEF Rīga" trešdien Rīgā svinēja uzvaru Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas pusfinālā un titulmačā tiksies ar "Liepāju".

"VEF Rīga" mājās divu iepriekšējās sezonas finālistu cīņā ar 81:77 (16:15, 24:19, 19:20, 22:23) pieveica "Ventspili" un divu...



Komentāri