lv
UhTcbv3UTKK0G5JNbFYfYpKcSXZu0hrlODpxp9ne
1225835

Ko Krievijas iebrukums Ukrainā maksājis Latvijas ekonomikai?

Ko Krievijas iebrukums Ukrainā maksājis Latvijas ekonomikai?
2022. gada 24. februārī Krievija, iebrūkot Ukrainā, sāka vienu no asiņainākajiem konfliktiem Eiropā kopš 2. Pasaules kara. Nežēlības, vardarbības un ciešanu ēnā aizvadīti 12 mēneši, kuru laikā laupītas neskaitāmas dzīvības, izpostītas miljoniem dzīves un sagrauta infrastruktūra daudzu miljardu eiro vērtībā. Lai gan kara beigas vēl ne tuvu nav redzamas, jau šobrīd ir skaidrs, ka ģeopolitiskā situācija pasaulē ir mainījusies ar visām no tā izrietošajām sekām, tai skaitā ekonomiskām. Tāpēc ir labs brīdis atskatīties un censties atbildēt uz jautājumu – ko Krievijas iebrukums Ukrainā maksājis Latvijas ekonomikai un ikvienam no mums?
"Edge Autonomy" daļēji atsāks ražošanu ugunsgrēka neskartajās ražotnes daļās
Rīga, 8.febr., LETA. Bezpilota lidaparātu ražotājs "Edge Autonomy" ceturtdien, 9.februārī, daļēji atsāks ražošanu otrdienas ugunsgrēka neskartajās ražotnes daļās, izlēmusi uzņēmuma augstākā vadība, kas trešdien Latvijā ieradusies no ASV.

Rīga, ...

Izdienas pensijā nolēmis doties VUGD priekšnieks Āboliņš
Rīga, 8.febr., LETA. Izdienas pensijā nolēmis doties Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieks ģenerālis Oskars Āboliņš, informē Latvijas Televīzija.

Rīga, 8.febr., LETA. Izdienas pensijā nolēmis doties Valsts ugunsdzēsības ...

"Rīgas ūdens" apsver iespēju emitēt obligācijas

Pašvaldības SIA “Rīgas ūdens” apsver iespēju kapitāla tirgū emitēt uzņēmuma obligācijas, trešdien Latvijas Bankas rīkotajā Latvijas kapitāla tirgus forumā "Izaugsmei patīk uzņēmīgie" sacīja "Rīgas ūdens" valdes priekšsēdētājs Krišjānis Krūmiņš.

Pērn uz...



Komentāri