lv
DouGl2hYO65XW49TsyJDFbZWQeMib0aCNB4gh8t1
122500

Evija Pudāne: Poligonos apraktā Latvijas energoneatkarība

Evija Pudāne: Poligonos apraktā Latvijas energoneatkarība
Šī gada apkures sezonu lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju gaidīja ar bažām par to, vai rudens un īpaši ziemas periodā viņi spēs norēķināties par siltumenerģiju. Protams, ekstremālajā cenu kāpumā var vainot notikumus pasaulē, taču daļa atbildības jāuzņemas arī mūsu pašu lēmumu pieņēmējiem. Tā vietā, lai sekmētu savas valsts energoneatkarību, tik būtisku resursu enerģijas ražošanā kā atkritumus mēs gadiem esam aprakuši un turpinām aprakt poligonos.
'Atstājot mizgrauža skartos kokus, viss biotops iet bojā' – pētnieks vērtē kailcirti pie Amatas
Nedēļas ieskaņā satraukumu sociālajos tīklos radīja dabasmīļa Rodiona Saltanova fotogrāfijas ar izcirstiem kokiem un dziļi iebrauktām risēm Amatas ģeoloģiskajā takā. Kā norāda Valsts meža dienestā – cirsti tiek egļu astoņzobu mizgrauža skartie koki, la...
Ne visiem skolēniem izdevās izpildīt pirmo elektronisko izmēģinājuma eksāmenu, saka VISC
Ne visām skolām un skolēniem izdevās pievienoties Valsts pārbaudījumu informācijas sistēmai un izpildīt pirmo elektronisko izmēģinājuma eksāmenu, informēja Valsts izglītības satura centrā (VISC).
Iekšējās drošības akadēmijā plāno sešas studiju programmas
Iekšējās drošības akadēmijai (IDA) plānots izstrādāt sešas studiju programmas, kuru absolventi saņems akadēmijas diplomu par iegūto augstāko izglītību, profesionālo kvalifikāciju un grādu, informēja Iekšlietu ministrija (IeM).


Komentāri