lv
VSaHDOskB57enS0nmYtOwgzyFLcGBN0xRv0fOXH2
1224663

Bartaševičs, Klementjevs, Ivanova un Bartkeviča veidos jaunu politisko spēku

Bartaševičs, Klementjevs, Ivanova un Bartkeviča veidos jaunu politisko spēku

No partijas "Saskaņa" izslēgtais Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs, kā arī līdzšinējie "Saskaņas" biedri Andrejs Klementjevs, Jekaterina Ivanova un Karina Bartkeviča izplatījuši paziņojumu par jauna politiskā spēka veidošanu.

Viņi grasoties veidot kreisi centrisku politisku partiju, kas "konsekventi aizstāvēs visas Latvijas iedzīvotāju intereses, nešķirojot "savējos" un "svešiniekos", turpinot aktīvi iestāties par sociālekonomiskajām, kultūras, valodas un reliģiskajām tiesībām".

"Mums, SDP "Saskaņa" Rēzeknes valstspilsētas, Rēzeknes un Ludzas novadu teritoriālo nodaļu biedriem, pašreizējā situācija ir pilnīgi nepieņemama. Tāpēc mēs paziņojam par neuzticēšanos partijas vadībai un izstājamies no SDP "Saskaņa"", teikts iniciatīvas grupas paziņojumā.

Tagad tikšot gatavota partijas programma, lai aprīlī sanāktu uz dibināšanas kongresu.

Paziņojumu parakstījuši kopumā seši no astoņiem Rēzeknes pilsētas domes deputātiem, visi seši Rēzeknes novada un viena Ludzas novada deputāte, kas ievēlēti no "Saskaņas" saraksta.

Jau ziņots, ka pēc Rēzeknes mēra Bartaševiča izslēgšanas no "Saskaņas" partiju nolēmuši pamest vēl ap 120 biedri no Rēzeknes pilsētas un novada un Ludzas novada, vēstīja Latvijas Televīzija.

Degmaisījuma pudeles iemešana ukrainietes mājā: iespējamie vainīgie aizturēti

Kriminālprocesā par degmaisījuma pudeles iemešanu ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas privātmājā Rīgā nav gūts apstiprinājums par nozieguma saistību ar Krievijas īstenoto karu Ukrainā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūrai LETA pavēs...

Francijas karakuģis aizstāv Latviju ar tāla darbības rādiusa raķetēm

Līdz 11.februārim Rīgas jūras pasažieru stacijā atradīsies Francijas Jūras spēku fregate D650 Aquitaine, kas ietilpst Baltijas jūrā izvietotajā NATO jūras spēku 1.pastāvīgajā grupā.

Aquitaine sācis ekspluatācijā 2012. gadā un ir pirmais kuģis jaunajā 9 ...

No Likteņupes lokiem līdz Goldingenai – UNESCO dārgumi Latvijā
UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautas vien dažas vietas Latvijā – Rīgas vēsturiskais centrs un Strūves ģeodēziskais loks. Savukārt UNESCO Pasaules mantojuma Latvijas nacionālajā sarakstā iekļauti vēl vairāki Latvijas objekti, kas kļuvuši par val...


Komentāri