lv
DelNzN3M9RgjkM84tNGZxD8CZ72dpDuWRJ9DuZey
1222848

Oberhofā sākas pasaules čempionāts biatlonā

Oberhofā sākas pasaules čempionāts biatlonā

Šodien ar jauktās stafetes sacensībām Oberhofā, Vācijā, sāksies pasaules čempionāts biatlonā.

Sacensību sākums paredzēts plkst.15.45 pēc Latvijas laika, bet tiešraidē tās būs vērojamas Latvijas Televīzijas 7.kanālā.

Latvijas komandas pieteikumā iekļauta Annija Keita Sabule, Baiba Bendika, Aleksandrs Patrijuks un Edgars Mise. Latvieši startēs priekšpēdējā, astotajā rindā ar 23.numuru no 26 izlasēm.

Šosezon aizvadīta tikai viena jauktā komandu stafete, kurā Patrijuks, Renārs Birkentāls, Sanita un Sandra Buliņas tika apsteigti par apli un ierindojās priekšpēdējā, 23.vietā. Uzvaru svinēja francūži Fabjēns Klods, Kantēns Fijons-Majē, Anaisa Ševaljē-Bušē un Žilija Simona, no kuriem šodienas sacensību pieteikumā Klodu nomainījis Emiljēns Žakelēns.

Pēc vienas brīvdienas piektdien un sestdien notiks sprints, bet svētdien - iedzīšanas. Nākamajā nedēļā tiks sadalīti medaļu komplekti individuālajā distancē, jauktajā pāru stafetē, stafetēs, kā arī sacensībās ar kopēju startu.

Pēc pasaules čempionāta septītais Pasaules kausa posms februāra un marta mijā notiks Čehijas pilsētā Nove Mesto Morāvijā, bet noslēdzošais no desmit Pasaules kausa sacensību posmiem paredzēts marta vidū Oslo.

"Liepājas" basketbolisti kļūst par Latvijas kausa pirmajiem finālistiem

"Liepājas" komanda otrdien kļuva par Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas pirmo finālisti un trešdien "VEF Rīga" un "Ventspils" duelī noskaidros savu pretinieci titula mačā.

Pusfināla atbildes spēlē liepājnieki viesos ar rezultātu 81:78 (15:22, 28...

Kariņš: steidzami jāsakārto slimnīcu tīkls

Veselības aprūpes sistēmas galvenā problēma nav finansējuma trūkums, bet nesakārtots slimnīcu tīkls un pakalpojumu tarifu sistēma, kas steidzami jāreformē, izriet no Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) paustā intervijā Latvijas Televīzijas raidīju...

Dronu piegādes no Latvijas Ukrainas armijai var aizkavēties

Šie var novērot Putina karavīrus dienu un nakti 20 stundas nepārtraukti!

Liels ugunsgrēks otrdien Mārupes novadā izvietotajā dronu rūpnīcā Edge Autonomy negatīvi ietekmējis tās ražošanas darbību. Šāda mēroga incidents augsto tehnoloģiju uzņēmumā Latvijā...



Komentāri