lv
gFCif2nuzNNHVj4pqn5PoVyj5tmekrqootyFwTa7
1219812

Judins WSF snūkera čempionātā uzvar savā grupā

Judins WSF snūkera čempionātā uzvar savā grupā

Latvijas snūkera spēlētājs Rodions Judins otrdien Sidnejā Pasaules Snūkera federācijas (WSF) čempionātā izcīnīja pirmo vietu.

Judins L grupas pēdējā spēlē ar 3-2 apspēlēja Kvoku Vai Fungu no Honkongas.

Jau ziņots, ka pirmdien spēlēs līdz trim uzvarētiem freimiem Judins ar 3-1 uzvarēja Austrālijas pārstāvi Či Jungu, ar 3-0 - vēl divus austrāliešus Endrjū Geriju Sidonsu un Pīteru Kvinlivenu.

J grupā uzvarēja cits Latvijas sportists Filips Kalniņš, kurš pieveica trīs Austrālijas spēlētājus Marku Hārperu, Kišinu Bhavani un Malkolmu Vinteru, tikai mačā ar Vinteru zaudējot vienu freimu.

Izslēgšanas turnīrā iekļuva katras grupas divi labākie snūkeristi.

Turnīrs Sidnejā notiks līdz 11.februārim. Turpat notikušajā WSF junioru čempionātā 17 gadus vecais Kalniņš aizcīnījās līdz pusfinālam.

Čučumuižas rūķi ar koncertizrādi apceļos Latviju

“Čučumuiža” ar visiem Čučumuižas rūķiem, krustmāmiņu un pārējiem rūķu zemes iemītniekiem ar jaunu īpašu koncertizrādi bērniem un viņu vecākiem pirmo reizi pošas Latvijas tūrē pie bērniem, lai kopā priecīgi nosvinētu Čučumuižas 30 gadu jubileju.

Koncerti...

Galvenais zemestrīces laikā ir pēc iespējas ātrāk atstāt ēku - Latvijas ģeologs

Katastrofāla zemestrīce Tuvajos Austrumos, pēc pesimistiskām prognozēm, prasījusi desmitiem tūkstošu cilvēku dzīvības. Turcijā, Sīrijā, Libānā starp drupām turpinās izdzīvojušo meklēšana. Par laimi, Latvijas tūristi avārijā nav cietuši. "VS.LV" vērsās ...

Būs slikti, bet ļoti īsu laiku

Ekonomikas rādītāju prognozes izklausās cerīgi.

Ka jau tiek ziņots, šodien valdība apstiprināja 2023.gada valsts budžetu, par kuru vēl jānobalso Saeimai. Sastādot kārtējo budžeta projektu, finanšu ministrijas eksperti sagatavo arī makroekonomiskās attīs...



Komentāri