lv
0LBBE7lVTruFkRiLbohnCDFYD86AFjREKOSZL1PC
121925

Aicina skolēnus piedalīties interneta lietotprasmes konkursā

Aicina skolēnus piedalīties interneta lietotprasmes konkursā

Lai veicinātu bērnu un jauniešu izpratni par drošību interneta vidē, rosinot drošu un efektīvu interneta izmantošanas iemaņu veidošanu, kā arī rodot izpratni par kibermobinga riskiem, sekām un palīdzības iespējām, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) aicina skolēnus piedalīties konkursā "Interneta lietpratēju izaicinājums".

VBTAI Administratīvās nodaļas vadošais eksperts Taivo Trams aģentūru LETA informēja, ka konkursā aicināti piedalīties vispārizglītojošo vai profesionālās izglītības iestāžu skolēni, sākot no 7. klases, iesūtot individuālos darbus.

Lai piedalītos konkursā, bērni tiek aicināti radīt paliekošu iniciatīvu vai aktivitāti vai izglītojošo materiālu, kas kalpotu kā instruments jaunāko klašu skolēniem, veidojot viņu drošas interneta lietošanas paradumus, kā arī attīstot skolēnu prasmes atpazīt un apturēt kibermobingu.

Konkursa darbus var iesūtīt līdz 19.decembrim, bet uzvarētāji tiks apbalvoti nākamā gada sākumā.

Trešdien Latvijā reģistrēti 449 Covid-19 gadījumi; 3 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 449 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...

No jaunā gada Liepājas pieaugs sabiedriskā transporta biļešu cenas

No nākamā gada pieaugs Liepājas sabiedriskā transporta biļešu cenas, bet abonementa biļešu cenas nemainīsies un tiks ieviesti arī abonementi īsākam termiņam, ceturtdien nolēma Liepājas dome.

Viena brauciena biļetes cena iepriekšpārdošanā no 1.janvāra pa...

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļ...



Komentāri