lv
u2MmyxcNPZTe8TfcQZsVOu9LoAkoa66I0hfF7udx
121922

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļuvusi zilgana. Par to, vai var ticēt stāstiem par Putina slimībām, izteicies arī militārais analītiķis, NBS rezerves pulkvedis Igors Rajevs.

Kā TV24 raidījumā "Speciālizlaidums" norādīja Rajevs, tad "ja kaut 10% no tā, kas par viņu ticis stāstīts būtu patiesība, es domāju, ka viņš jau sen ir miris, tad viņa vietā darbojas manekens, ko vada kāds cits. Neviens no tādiem stāstiem nevainagojas ar panākumiem," skaidro Rajevs.

Medijos vairākkārt parādījušās ziņas par iespējamiem Putina dubultniekiem. Dienestiem ir informācija par trim dubultniekiem, bet cik precīzi viņu ir, nav zināms.

Dažādos video uzņēmumos ir redzamas reizes, kad Putina vietā stājušies dubultnieki. Redzamas atšķirības gan auguma garumā, gan žestos, kas katram cilvēkam ir unikāli. Pēdējā reize, kad izmantots dubultnieks ir laikā, kad Putins devies uz vizīti Irānā, spriež Putina pētnieki.

11.novembrī Rīgā slēgs 11.novembra krastmalu

Lāčplēša dienas pasākumu laikā Rīgā slēgs 11.novembra krastmalu, kā arī gaidāmi citi satiksmes ierobežojumi, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

11.novembrī no plkst.17 līdz pat pusnaktij transportlīdzekļu satiksmei būs slēgta 11.novembra kras...

Par Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlē Salvi Rogu

ar Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Liepājas Universitātes padomes loceklis, biedrību "Impact Hub", "Zaļo un viedo tehnoloģiju klastera" valdes loceklis un Kurzemes biznesa inkubatora vadītājs Salvis Roga (LRA), informēja pašvaldībā.

Par...

'Pēc darbu pabeigšanas augstums būs lielāks' – Ieriķu pārvada likstas komentē Rīgas domē
Zem topošā pārvada Rīgā, Ieriķu ielā pavisam neilgā laikā pabraukušas zem un iesprūdušas divas smagās automašīnas. Rīgas domē portālam "Delfi" skaidro, ka pēc darbu pabeigšanas augstuma gabarīts zem pārvada gan būs krietni lielāks.


Komentāri