lv
3N56ERdxRFxqFiNW2d0nPhWixAG6KDjCi0ysitMI
1211867

D vitamīns gadam bez maksas? Lūk, par ko ir 'Natural Pharmaceuticals' jaunā kampaņa

D vitamīns gadam bez maksas? Lūk, par ko ir 'Natural Pharmaceuticals' jaunā kampaņa
Pētījumi liecina, ka līdz pat 90% Latvijas iedzīvotāju ir zems D vitamīna līmenis**. Tā ir viela, kas sniedz vērtīgu atbalstu mūsu galvenajiem veselības aspektiem, stiprina imūnsistēmu un padara mūsu kaulus, zobus un citas ķermeņa daļas stiprākas. Šī iemesla dēļ "Natural Pharmaceuticals Group" atgriežas ar savu kampaņu, kuras ietvaros uzņēmums līdz šim ir izplatījis 700 000 "VitaSolaris® D3" iepakojumus 12 mēnešiem bez maksas* visā Centrālajā un Austrumeiropā. "VitaSolaris® D3" ir Norvēģijā ražots uztura bagātinātājs ar D vitamīnu. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā iegūt šo iepakojumu sev.
Finanšu ministrs par to, kas būs uzreiz pēc valsts budžeta pieņemšanas

Uzreiz pēc 2023.gada valsts budžeta pieņemšanas koalīcija ir paredzējusi sākt darbu pie nodokļu politikas pamatnostādnēm, intervijā aģentūrai LETA sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Starp valdību veidojošajām partijām ir vienošanās, ka nodok...

Nedēļas pirmajā dienā gaidāms neliels atkusnis

Pirmdien gaisa temperatūra Latvijas rietumu un centrālajos novados pakāpsies līdz +1..+4 grādiem, bet vietām Vidzemē un Latgalē tā nepārsniegs 0..-1 grādu, prognozē sinoptiķi.

Debesis klās mākoņi, daudzviet Kurzemē un vietām valsts centrālajā daļā laiks...

Latvijas pasta vadītājs: Uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas

Lai AS "Latvijas pasts" struktūru padarītu atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai, uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas, intervijā aģentūrai LETA teica "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns...



Komentāri