lv
3W9cAdhxOdBaJFbu50fo9OR8fCBpiE8Oj0aRWgh7
1211457

Nedēļas pirmajā dienā gaidāms neliels atkusnis

Nedēļas pirmajā dienā gaidāms neliels atkusnis

Pirmdien gaisa temperatūra Latvijas rietumu un centrālajos novados pakāpsies līdz +1..+4 grādiem, bet vietām Vidzemē un Latgalē tā nepārsniegs 0..-1 grādu, prognozē sinoptiķi.

Debesis klās mākoņi, daudzviet Kurzemē un vietām valsts centrālajā daļā laiks skaidrosies. Dažviet gaidāmi sīki nokrišņi - galvenokārt sniegs austrumu novados.

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš.

Rīgā gaidāma lielākoties mākoņaina diena, bez ievērojamiem nokrišņiem. Lēns līdz mērens rietumu vējš pāries ziemeļrietumu vējā, gaisa temperatūra sasniegs +2 grādus.

Eiropas rietumu un centrālajā daļā ir liels un spēcīgs anticiklons, tas ietekmē laikapstākļus arī Latvijā. Atmosfēras spiediens 1030-1035 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas pasta vadītājs: Uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas

Lai AS "Latvijas pasts" struktūru padarītu atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai, uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas, intervijā aģentūrai LETA teica "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns...

Skaņdarbs, kura ierakstā piedalījies Nelsons, neiegūst Grammy balvu

Sofijas Gubaiduļinas skaņdarbs "Dieva dusmas" ("The Wrath of God"), kura ierakstā piedalījies latviešu diriģents Andris Nelsons, nav ieguvis "Grammy" balvu, liecina informācija "Grammy" vietnē.

Labākās laikmetīgās klasiskās kompozīcijas kategorijā ar "G...

Zemestrīcē Turcijā un Sīrijā 115 bojāgājušie; sagrautas daudzas ēkas

Spēcīga zemestrīce pirmdien sagrāvusi daudzas ēkas Turcijas dienvidaustrumos un Sīrijā, un gājuši bojā vismaz 114 cilvēki, bet simtiem ievainoti paziņojušas amatpersonas.

Pēc ASV Ģeoloģijas dienesta datiem, zemestrīce, kuras stiprums bijis 7,8 magnitūda...



Komentāri