lv
ve8c5UdpQj4r5cwx1DQvUG6z5ohoMldrWRI7QaOj
1206667

Starptautiskās Paralimpiskās komitejas prezidents Pārsons sāk vizīti Latvijā

Starptautiskās Paralimpiskās komitejas prezidents Pārsons sāk vizīti Latvijā

Šodien četru dienu vizīti Latvijā sāks Starptautiskās Paralimpiskās komitejas (IPC) prezidents Endrū Pārsons.

Svētdien Pārsonam no plkst.11.40 līdz plkst.12.20 iecerēta vizīte Murjāņu sporta ģimnāzijā un tikšanās ar sportistiem, ģimnāzijas vadību, no plkst.13. līdz plkst.14 plānota vizīte Siguldas Sporta centrā un tikšanās ar sportistiem, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju, bet no plkst.15.30 līdz plkst.16.30 - vizīte Siguldas bobsleja trasē un tikšanās ar sportistiem, bobsleja trases vadību.

Vizītes turpinājumā nedēļas sākumā Pārsons tiksies ar Latvijas prezidentu Egilu Levitu un viņa dzīvesbiedri Andru Leviti, Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, izglītības un zinātnes ministri Andu Čakšu, kultūras ministru Nauri Puntuli un Latvijas sabiedrisko mediju vadības pārstāvjiem, kā arī ar Saeimas Sporta apakškomisijas deputātiem.

Latvijā Pārsons viesosies no 5.februāra līdz 8.februārim pēc aizvadītajām vizītēm Igaunijā un Lietuvā.

Pārsons IPC prezidenta amatā pirmo reizi tika ievēlēts 2017.gadā, četrus gadus vēlāk notikušajā Ģenerālajā asamblejā ar 98% delegātu balsu saglabājot savu amatu. Pirms tam viņš astoņus gadus vadīja Brazīlijas Paralimpisko komiteju, bet no 2005. līdz 2009.gadam bija Amerikas Paralimpiskās komitejas vadītājs.

Ventspilī koncertzālē Latvija viesosies Georgijs Osokins un kamerorķestris Kremerata Baltica

Šodien Ventspilī koncertzālē "Latvija" poļu mūzikas vakarā uzstāsies pianists Georgijs Osokins un kamerorķestris "Kremerata Baltica", informēja koncertzāles mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Eistere.

Koncertprogrammā "Viens Osokins ...

Tuvojoties LMA akadēmijas profesora Teikmaņa jubilejai, apskatāma izstāde

Tuvojoties mākslinieka, teorētiķa un Latvijas Mākslas akadēmijas profesora Andra Teikmaņa dzīves 56 gadu jubilejai, galerija "Art RC Gallery", kura atrodas modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", organizē "3 gleznu stāsta" izstādi, informēja māksliniek...

KM konkursa kārtībā meklē biedrību un nodibinājumu pārstāvniecībai Sabiedriskā labuma komisijā

Kultūras ministrija (KM) atkārtoti izsludina atklātu konkursu Latvijā reģistrētu biedrību un nodibinājumu pārstāvniecībai Sabiedriskā labuma komisijā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Dalībai konkursā aicinātas organizācijas...



Komentāri