lv
wSbrQNoHI36KAQNvIgwrdagIF6VGM08LdCdQkUzz
1197571

Sankcionēts un ar nodokļu parādiem – kas notiek ar Pjotra Avena uzņēmējdarbību Latvijā?

Sankcionēts un ar nodokļu parādiem – kas notiek ar Pjotra Avena uzņēmējdarbību Latvijā?
Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļautais krievu miljardieris Pjotrs Avens Latvijā ir patiesā labuma guvējs trijos uzņēmumos un divos nodibinājumos. Četriem no tiem uzkrājušies nodokļu parādi vairāku tūkstošu eiro apmērā. Tos traucē apmaksāt tieši Avenam piemērotās sankcijas. Avenam, visticamāk, aizvien vēl ir Latvijas pilsonība un viņa uzņēmumu un nodibinājumu darbību mūsu valstī pārtraukt nav plānots.
Pert Skultes LNG termināli piketēt varētu ap 100 cilvēku

Sestdien pie Ministru kabineta piketā pret Skultes LNG termināļa būvniecību varētu piedalīties ap 100 cilvēku, informē Rīgas dome.

Piketu pieteikusi kāda privātpersona, un tā mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību uz nepieciešamību veidot atklātu diskusij...

Performances māksliniekus aicina pieteikties festivālam un konkursam

Šogad festivālu "Starptelpa" papildinās arī konkurss - lai sekmētu performances mākslas disciplīnas attīstību un motivētu māksliniekus pievērsties šai jomai, festivāla mecenāts "VV Foundation" trim Latvijas māksliniekiem piešķirs balvas 2000 eiro vērtī...

Vakar pieķerti 5 dzērājšoferi un 2 narkomāni

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem apturēti pieci autovadītāji alkohola reibumā un divi - narkotisko vielu ietekmē, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No visiem septiņiem apreibušajiem autovadītājiem pret vienu sākta administ...



Komentāri