lv
hiLrpPavUeNW7Mkj3kc4WdigxWu5wM3h70NT3ow1
1197128

Vakar pieķerti 5 dzērājšoferi un 2 narkomāni

Vakar pieķerti 5 dzērājšoferi un 2 narkomāni

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem apturēti pieci autovadītāji alkohola reibumā un divi - narkotisko vielu ietekmē, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No visiem septiņiem apreibušajiem autovadītājiem pret vienu sākta administratīvā pārkāpuma lieta, bet pret sešiem - kriminālprocess, kura rezultātā šoferiem nāksies šķirties arī no spēkrata vai naudas summas tā vērtībā.

Trijos kriminālprocesos iereibušie autovadītāji brauca ar sev piederošu transportlīdzekli, kas tagad tiks konfiscēts.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem reģistrēti 123 satiksmes negadījumi, tajos cietuši septiņi cilvēki, tostarp trīs gājēji un viens velosipēdists.

Par ātruma pārsniegšanu policija ceturtdien noformējusi 145 protokolus, bet 12 autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Apsūdz NVA vadību par neatbilstošu dzeloņstiepļu piegādi robežžogam

Krimināllietā par iespējamām nelikumībām, piegādājot neatbilstošas dzeloņstieples robežžogam ar Baltkrieviju, apsūdzēta Nodrošinājuma valsts aģentūras (NVA) vadība.

Publiski pieejamais Rīgas pilsētas tiesas kalendārs liecina, ka apsūdzēta NVA direktore ...

Pedagogu katastrofāli trūkst! Diez kā valdība to risinās?

Nākamajā nedēļā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisija iecerējusi spriest par pedagogu trūkumu reģionos.

Apakškomisijas locekļi 7.februārī dosies izbraukuma sēdē uz Ogri. Sēdes n...

Pulkvedis Gaugers: VAD ieviešanā diskusija par «lielgabala gaļu» ir nevietā

Valsts aizsardzības dienesta (VAD) ieviešanā diskusija par jauniešu sagatavošanu kā "lielgabala gaļu" ir nevietā, Aizsardzības ministrijas (AM) organizētajā diskusijā "Kam vajadzīgs VAD karavīrs?" norādīja Nacionālo bruņoto spēku sauszemes spēku Mehani...



Komentāri