lv
iIi6pT4HfpC94xeeyHBHSzYeXDaII5uDIYrjD1QI
1196906

Pedagogu katastrofāli trūkst! Diez kā valdība to risinās?

Pedagogu katastrofāli trūkst! Diez kā valdība to risinās?

Nākamajā nedēļā Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisija iecerējusi spriest par pedagogu trūkumu reģionos.

Apakškomisijas locekļi 7.februārī dosies izbraukuma sēdē uz Ogri. Sēdes norise paredzēta Ogres Centrālajā bibliotēkā plkst.14.00.

Diskutējot par pedagogu trūkumu reģionos, klātesošie spriedīs arī par iespējamiem risinājumiem pedagogu piesaistei.

Pasākumā aicināti piedalīties Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, pašvaldību izglītības pārvalžu u.c. organizāciju pārstāvji un eksperti.

Sēde paredzēta hibrīdformātā - klātienē un attālināti.

Pulkvedis Gaugers: VAD ieviešanā diskusija par «lielgabala gaļu» ir nevietā

Valsts aizsardzības dienesta (VAD) ieviešanā diskusija par jauniešu sagatavošanu kā "lielgabala gaļu" ir nevietā, Aizsardzības ministrijas (AM) organizētajā diskusijā "Kam vajadzīgs VAD karavīrs?" norādīja Nacionālo bruņoto spēku sauszemes spēku Mehani...

Drošības apsvērumu dēļ ceturtdien ieceļošana Latvijā liegta četriem cilvēkiem

Ceturtdien Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 43 likumpārkāpējus, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Uz ārējām robežām konstatēti 24 robežpārkāpēji. Ieceļošana Latvijā liegta 10 ārzemniekiem. Tereho...

Menģelsone: Rehabilitācijai jābūt savlaicīgai un koordinētai

Rehabilitācijas pakalpojumu pieejamībai jābūt savlaicīgai un koordinētai, tiekoties ar Latvijas Rehabilitācijas profesionālo organizāciju apvienības (LRPOA) pārstāvjiem, teica veselības ministre Līga Meņģelsone.

Kā informēja Veselības ministrijas Komuni...



Komentāri