lv
YwX7wy5Mixz5EnpbTsNZWcnWt9CK6azBWJ4EbHQC
1191463

Vakar reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi

Vakar reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi

Trešdien Latvijā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, četros no tiem cietuši kopskaitā četri cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

Divi negadījumi ar cietušajiem notikuši Rīgas reģionā, bet pa vienam - Latgalē un Vidzemē. Starp cietušajiem ir divi gājēji.

Diennakts laikā pieķerti trīs dzērājšoferi, no kuriem divi bija stiprā alkohola reibumā, tāpēc šajos gadījumos sākti kriminālprocesi. No konkrētajiem autovadītājiem arī tiks piedzīta naudas summa, kas var sasniegt dzērumā vadītās automašīnas vērtību. Abos gadījumos stipri iereibušās personas vadīja sev nepiederošus transportlīdzekļus.

Vēl 24 stundu laikā uz Latvijas ceļiem fiksēti 15 agresīvas braukšanas gadījumi un 127 atļautā ātruma pārkāpēji, liecina policijas apkopotā informācija.

Čakša: Jāpadara zinātne zināma plašākai sabiedrībai

Būtiski ir padarīt zinātni zināmu plašākai sabiedrībai, lai visi saprastu, kāda ir zinātnes pievienotā vērtība, piektā pasaules latviešu zinātnieku kongresa "Zinātne Latvijai" prezentācijas pasākumā pauda izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV)...

Rēzeknes mērs Bartaševičs tiks izslēgts no «Saskaņas»

Rēzeknes mērs Aleksandrs Bartaševičs tiks izslēgts no partijas "Saskaņa", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja politiskā spēka līdzpriekšsēdētāja Regīna Ločmele.

Šāds lēmums partijas līdzpriekšsēdētāju startā un valdē pieņemt...

Zolitūdes traģēdijā cietušo biedrība plāno vērsties tiesā ar prasību pret valsti

Zolitūdes traģēdijā cietušo interešu aizstāvības biedrība "Zolitūde 21.11." plāno vērsties tiesā ar civiltiesisku prasību pret valsti par to, ka laikā, kad notika nelaime, Latvijā nebija izveidota efektīva būvniecības uzraudzības sistēma, intervijā Lat...



Komentāri