lv
w0ZjqixKPf5ZFkekvN9aojqCBdqW7ayQ7WDT6DEY
1186216

Otrdien Rīgā mirusi gājēja, kurai uzbrauca autobusa vadītājs

Otrdien Rīgā mirusi gājēja, kurai uzbrauca autobusa vadītājs

Otrdien Rīgā bojā gājusi kāda sieviete, kurai uzbrauca autobusa vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar Latvijā reģistrēti kopumā 103 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos no kuriem bija arī deviņi cietušie. Cietušo starpā bija arī trīs gājēji un divi velosipēdisti.

Viena persona avārijā gāja bojā. Otrdien ap plkst.23 Rīgā, Krustpils ielā 28, autobusa vadītājs uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija noskaidro notikušā apstākļus.

Vēl otrdien par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem sodīti 443 ceļu satiksmes dalībnieki, apmēram trešdaļa no kuriem sodīta par pārāk ātru braukšanu.

Vakar uz Latvijas ceļiem pieķerti trīs šoferi alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā. Vienam piemērota administratīvā atbildība, taču trim šoferiem par minētajiem pārkāpumiem jārēķinās ar krimināllietu un mašīnas konfiskāciju vai automobiļa vērtības piedzīšanu.

Varam dzīvot mierīgi, mūsu valsts ir drošībā - Kariņš

Latvijā varam dzīvot mierīgi, mūsu valsts ir drošībā, šorīt intervijā TV3 uzsvēra premjers Krišjānis Kariņš (JV).

Premjeram tika jautāts, vai būtu pamats bažīties par separātiskām tendencēm atsevišķu reģionālo politiķu darbībā. Politiķa vērtējumā, valst...

Par sevišķiem nopelniem Latvijas labā Polijas prezidentam Dudam piešķir Viestura ordeni

Par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā nolemts apbalvot ar Viestura ordeni un iecelt par Viestura ordeņa lielkrusta komandieri Polijas prezidentu Andžeju Dudu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ordeņu kapituls pieņēmis ...

Nedēļas nogalē gaidāms sals

No piektdienas gaisa temperatūra Latvijā pārsvarā būs zemāka par nulli, laiks kļūs sausāks un brīžiem arī saulaināks, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien, februāra otrajā dienā, gaisa temperatūra būs +2..-3 grādi un daudzviet snigs, piekrastē gaidāmas ziemeļ...



Komentāri