lv
S0WghfNXmGwiClYL0XLeWSQCcreDJMaNMtmuA0Wj
1185999

Varam dzīvot mierīgi, mūsu valsts ir drošībā - Kariņš

Varam dzīvot mierīgi, mūsu valsts ir drošībā - Kariņš

Latvijā varam dzīvot mierīgi, mūsu valsts ir drošībā, šorīt intervijā TV3 uzsvēra premjers Krišjānis Kariņš (JV).

Premjeram tika jautāts, vai būtu pamats bažīties par separātiskām tendencēm atsevišķu reģionālo politiķu darbībā. Politiķa vērtējumā, valsts ir drošībā, jo Latvijai ir spēcīgi drošības dienesti, kuru kapacitāte arvien aug.

Mums ir potes pret pretvalstiskām darbībām un tās potes ir diezgan spēcīgas, piebilda Ministru prezidents.

Savukārt runājot par Latvijas cīņu pret Baltkrievijas arvien īstenoto hibrīduzbrukumu, atbalstot migrantu iesūtīšanu valstī, Kariņš solīja, ka valsts dienesti turpinās stingri uzraudzīt robežu.

Pēc viņa vārdiem, saskaņojot darbības ar kaimiņvalstīm, varbūt ārkārtas stāvokļa pierobežā vietā tiks pieņemts kāds cits juridiskais risinājums, "bet mēs turēsim savu robežu drošu".

Par sevišķiem nopelniem Latvijas labā Polijas prezidentam Dudam piešķir Viestura ordeni

Par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā nolemts apbalvot ar Viestura ordeni un iecelt par Viestura ordeņa lielkrusta komandieri Polijas prezidentu Andžeju Dudu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ordeņu kapituls pieņēmis ...

Nedēļas nogalē gaidāms sals

No piektdienas gaisa temperatūra Latvijā pārsvarā būs zemāka par nulli, laiks kļūs sausāks un brīžiem arī saulaināks, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien, februāra otrajā dienā, gaisa temperatūra būs +2..-3 grādi un daudzviet snigs, piekrastē gaidāmas ziemeļ...

Merzļikins paliek rezervē "Blue Jackets" zaudējumā

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu papildlaikā.

"Blue Jackets" ar Jonasu Korpisalo vārtos mā...



Komentāri