lv
GPwtkexHyDVt4LqKSLVc0P2AAUxT2J7TKUSUfZu3
1177843

'Tā nav ideāla situācija' – 'Blue Jackets' vārtsargu dilemma

'Tā nav ideāla situācija' – 'Blue Jackets' vārtsargu dilemma
Tuvojoties maiņu darījumu termiņam, Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Kolumbusas "Blue Jackets" jāpieņem lēmums, lai atrisinātu dilemmu ar saviem vārtsargiem. Latvietis Elvis Merzļikins ar savu vājo statistiku un lielo līgumu šobrīd nav aizmaināms, bet komandas šī brīža labākais vārtsargs Jonass Korpisalo ir vienīgais, par kuru varētu saņemt vērtīgus aktīvus.
Kalniete: Karš Ukrainā atmodinājis stikla kalnā guļošo Eiropas princesi

Krievijas iebrukumus Ukrainā ir atmodinājis labklājības stikla kalnā guļošo Eiropas princesi, Demokrātijas akadēmijas atklāšanā Rīgas pilī sacīja Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Sandra Kalniete (JV).

Viņa norāda, ka Demokrātijas akadēmija ir vajadzīga,...

Sankcijas Krievijas naftas produktiem degvielas iztrūkuma draudus Latvijā nerada

Eiropas Savienības (ES) noteiktās sankcijas Krievijas naftas produktiem nerada draudus degvielas produktu iztrūkumam Latvijas tirgū, norādīja mazumtirgotāju AS "Virši-A" un SIA "Neste Latvija" vadītāji.

Pērn 5.decembrī stājās spēkā ES sankcijas Krievija...

Jelgavā grima un tērpu māksliniece Grīna vadīs sarunu vakaru

16.februārī plkst.18 Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī interesenti aicināti uz sarunu vakaru "Mode Jelgavā un skaistuma ideāls cauri gadsimtiem", kuru vadīs viena no torņa ceturtā stāva jaunās ekspozīcijas veidotājām - grima un tērpu mākslini...



Komentāri