lv
gvtdSOi4YbH7HyRTVpilZ1HwMjvggwwSqP2HM6V2
1177229

TV3 skatītājiem piedāvā jaunu krimināldrāmu «Rīgas vārti»

TV3 skatītājiem piedāvā jaunu krimināldrāmu «Rīgas vārti»

No 2. februāra kanālā TV3 katru ceturtdienu plkst. 22.05 būs iespēja vērot spraigo dzīves drāmu ar krimināliem elementiem “Rīgas vārti”. Spilgtais Latvijas un Lietuvas aktieru ansamblis, negaidīti sižeta pavērsieni un daudzveidīgās filmēšanas lokācijas visās Baltijas valstīs ļaus ieskatīties kriminālās pasaules aizkulisēs.

Seriāla galveno varoni Eriku, ko atveido Lietuvas uzlecošā zvaigzne Mants Zemļecks, pamatīgi nomocījusi dzīve viņa tēva – ietekmīga miljonāra – paspārnē, un viņš pieņem izaicinājumu izlauzties no vienmuļās ikdienas, iesaistoties bīstamajā narkotiku tirgus pasaulē, kur viņam jālavierē starp likuma sargu un starptautisku kriminālu grupējumu attiecībām.

Kad Eriks pārņem noziedzīgo afēru azarts, viņš nolemj apiet savus sākotnējos partnerus, lai kļūtu par vēl nozīmīgāku spēlētāju bīstamajā biznesā. Pārdrošais solis viņu nostādīs vēl sarežģītākā situācijā, taču atpakaļceļa var arī vairs nebūt.

“Rīgas vārti” 11 epizožu garumā skatītājus vedīs līdzi Erika un viņa sabiedroto cīņai par varu, naudu, mīlestību un izdzīvošanu. Lai arī apstākļi ir mainījušies, galvenais varonis, tāpat kā iepriekš, izaicinoši turpina savas dzīves jēgas meklējumus, kā arī mēģina orientēties savu vērtību pasaulē.

Seriāla sižetu iedzīvina iespaidīgs Latvijas un Lietuvas aktieru ansamblis. No Latvijas tajā piedalās Jēkabs Reinis, Lelde Dreimane, Dārta Daneviča, Edgars Ozoliņš, Ivars Puga, Anete Krasovska, Dārta Dejus, Zane Burnicka, Vitālijs Jakovļevs un citi. Seriālā aktieris Ivars Kalniņš attēlo ietekmīgas mafijas ģimenes galvu.

“Seriālā piedalās lielisks aktieru sastāvs no Lietuvas un Latvijas – cilvēki, ar kuriem es labprāt esmu strādājis un darīšu to turpmāk. “Rīgas vārti” sižets par kriminālo pasauli ir dažādas asociācijas raisošs un režisors kopā ar aktieriem radīja atmosfēru un iedzīvināja sižetu, lai iepriecinātu skatītāju,” pastāstīja Ivars Kalniņš.

Filmēšanas lokāciju daudzveidība nodrošinās seriāla autentisko noskaņu, ļaujot skatītājam ceļot līdzi seriāla varoņiem uz Rīgu, Viļņu un Tallinu.

Dzīves drāmu ar krimināliem elementiem veido Latvijas sabiedrībā iemīļoto seriālu “Viņas melo labāk”, “Tunelis” un “Nemīlētie” producenti Audrjus Janušausks un Rimvids Martinaitis. Režisors - Ričards Vitkaitis.

'Mūsu gaisma ir Putina gals.' Režisors Manskis par filmu 'Austrumu fronte'
Tieši 24. februārī, kad aprit gads kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā, Berlīnes kinofestivāla programmā rādīs režisoru Vitālija Manska un Jevhena Titorenko (Ukraina) dokumentālo filmu "Austrumu fronte". Tā iekļauta konkursa programmā "Encounters" (&...
Latviju Deivisa kausā pārstāvēs Gulbis, Štrombahs, Ozoliņš, Lībietis un Tens

Latvijas vīriešu tenisa izlase 2023.gada Deivisa kausa Pasaules pirmās grupas "play-off" kārtā Arēnā Rīga tiksies ar Izraēlu. Gaidāmās Deivisa kausa spēles būs īpašs notikums visu laiku labākajam Latvijas tenisistam Ernestam Gulbim. Šie būs ilggadējā L...

Latvijas IKP pērn provizoriski audzis par 1,8% (+INFOGRAFIKA)

Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) pērn palielinājās par 1,8%, salīdzinot ar 2021.gadu, liecina Centrālās statistikas pārvaldes ātrais novērtējums.

Savukārt pagājušā gada ceturtajā ceturksnī, salīdzinot ar 2021.gada ceturto ceturksni, IKP pēc sezonāli...



Komentāri