lv
sH12zXVZUUWOhc4j0lMkeDPtyNoYzg02n9L3gb5D
117682

T/C Sāga atklāj izklaides kompleksu

T/C Sāga atklāj izklaides kompleksu

Šodien tirdzniecības centrā "Sāga" atklāj izklaides kompleksu "MaryMaris".

Kā norāda centra "Sāga" pārstāvji, jaunais izklaides komplekss atklāšanas dienā apmeklētājiem būs pieejams no plkst.16 līdz plkst.21.

Jaunais rotaļu un atpūtas parks atradīsies centra "Sāga" otrajā stāvā. Tajā būs pieejami slidkalniņi, bumbu baseini, batuti, klinšu kāpšanas siena, virvju parks, labirinti, kā arī pasaku namiņi, kas paredzēti dzimšanas dienas ballītēm un citiem pasākumiem.

Centra "Sāga" pārstāvji norāda, ka izklaides kompleksa atklāšana notiks centra "Sāga" gadadienā un dienas laikā apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas aktivitātes, kā arī bezmaksas kafija un bezalkoholiskie dzērieni.

Aizputē pieminēs mūziķi un novadnieku Mārtiņu Freimani

Pēc vairāku gadu pārtraukuma šodien Aizputē atgriežas "Freimaņa Mārtiņdiena", kas veltīta mūziķim, aktierim, komponistam, novadniekam, dzejniekam Mārtiņam Freimanim, informēja Dienvidkurzemes novada pašvaldībā.

Visas dienas garumā Aizputes pilsētas cent...

Klīst baumas, ka Keita Midltone ir gaidībās

Vai 40 gadus vecā Velsas princese, kura jau iepriekš ir izteikusies par savu vēlmi atkal kļūt par māti, ceturto reizi ir stāvoklī?

Stars un The International Business Times, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo, ka tā tas ir. Pēcavotu informācijas, viena...

Tavars: Kariņš sapratis, ka Pīlēna intelektuālā kapacitāte ir augstāka

"Apvienotā saraksta" (AS) Saeimas frakcijas vadītājs Edgars Tavars ir neizpratnē par pašreizējā Ministru prezidenta, jaunās koalīcijas veidošanas sarunu vedēja Krišjāņa Kariņa (JV) nevēlēšanos runāt ar arhitektu un uzņēmēju Uldi Pīlēnu kā AS pārstāvi.

I...



Komentāri