lv
Cpp4fg8CF89xHzwprXJUtJBvx02dy4CemHrkhmHq
1176813

Vēl nav izdevies atjaunot portāla Latvija.lv darbību

Vēl nav izdevies atjaunot portāla Latvija.lv darbību

Pretēji iepriekš plānotajam, pirmdien vēl nav izdevies atjaunot valsts pārvaldes pakalpojumu portāla "Latvija.lv" darbību.

Mēģinot atvērt portālu "Latvija.lv", parādās uzraksts, ka Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) portālā veic ar uzturēšanu saistītus tehniskos darbus.

VRAA skaidroja, ka esot nepieciešams papildu laiks tehnisku jautājumu atrisināšanai. Portāla darbība tikšot atjaunota šodien.

Portāls "Latvija.lv" un e-pakalpojumi nebija pieejami nedēļas nogalē iepriekš plānotu darbu dēļ.

Darbības pārtraukums esot saistīts ar VRAA plāniem portālā veikt ar uzturēšanu saistītus tehniskos darbus, kurus bija plānots pabeigt līdz 30.janvārim.

Šogad traucējumi "Latvija.lv" pakalpojumos tiek novēroti jau kopš 1.janvāra. VRAA skaidro, ka notiek ievērojams darbs, lai portāla lietotājiem būtu pieejami vairāki izstrādātie uzlabojumi.

Vēl nav izdevies atjaunot portāla 'latvija.lv' darbību
Pretēji iepriekš plānotajam, pirmdien vēl nav izdevies atjaunot valsts pārvaldes pakalpojumu portāla "Latvija.lv" darbību.
Ludzā plāno samazināt siltuma tarifu par 12%

SIA "Ludzas Bio-Enerģija" plāno no 1.marta samazināt siltuma tarifu par 12%, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Uzņēmums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniedzis siltumenerģijas ražošanas tarifu, kas stā...

VID negodīgu aizdevēju upurim liek maksāt IIN par atsavināto mājokli
Valsts ieņēmumu dienests (VID) uzrēķinājis iedzīvotāju ienākuma nodokli (IIN) sievietei, kura iepriekš bija kļuvusi par negodīgu aizdevēju upuri – plānotā aizņēmuma vietā viņa par pazeminātu maksu bija pārdevusi ilgstoši viņai piederējušo dzīvokli, tač...


Komentāri