lv
s0CuA6o77lIEHl7KbiYY8eW7JrNqEfR4BkJ8KApi
1176602

Ludzā plāno samazināt siltuma tarifu par 12%

Ludzā plāno samazināt siltuma tarifu par 12%

SIA "Ludzas Bio-Enerģija" plāno no 1.marta samazināt siltuma tarifu par 12%, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Uzņēmums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniedzis siltumenerģijas ražošanas tarifu, kas stāsies spēkā 1.martā, ja vien SPRK nelems citādi.

Pašlaik ir spēkā tarifs 85,01 eiro par megavatstundu (MWh), bet plānotais tarifs būs 75,78 eiro par MWh.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar kurināmā izmaksu samazinājumu.

SIA "Ludzas Bio-Enerģija" dibināta 2003.gadā, tās pamatkapitāls ir 369 889 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Edgaram Vīgantam piederošā SIA "Biotop" (80% daļu) un Nīderlandes pilsonis Gerrits Hendriks Kreigsmans (20%), liecina "Firmas.lv" dati. Finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.oktobra līdz 2021.gada 30.septembrim, uzņēmuma apgrozījums bija 1,06 miljoni eiro, peļņa - 254 454 eiro.

VID negodīgu aizdevēju upurim liek maksāt IIN par atsavināto mājokli
Valsts ieņēmumu dienests (VID) uzrēķinājis iedzīvotāju ienākuma nodokli (IIN) sievietei, kura iepriekš bija kļuvusi par negodīgu aizdevēju upuri – plānotā aizņēmuma vietā viņa par pazeminātu maksu bija pārdevusi ilgstoši viņai piederējušo dzīvokli, tač...
CSP aptaujās iedzīvotājus par ienākumiem un dzīves apstākļiem

Centrālā statistikas pārvalde 31.janvārī sāks ikgadējo iedzīvotāju aptauju par ienākumiem un dzīves apstākļiem, informēja CSP pārstāvji.

Paredzēts aptaujāt ap 8000 Latvijas mājsaimniecību, kas atlasītas ar nejaušas gadījuma izlases metodi. Kopumā Latvij...

Rosļikovs atstāj Apvienotās policistu arodbiedrības viceprezidenta amatu

Saeimas deputāts Aleksejs Rosļikovs ("Stabilitātei") atkāpies no Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības (LAPA) viceprezidenta amata, informē LAPA.

Rosļikovs aģentūrai LETA norādīja, ka atstāj amatu, strādājot parlamentā, nespēj veltīt arodbiedrībai...



Komentāri